Skip to content

Kuo išsiskiria naujausi BMW automobiliai?

MI informacija

Bavarijoje gaminami automobiliai BMW yra labai populiarūs mūsų šalyje. BMW Lietuva – tampa bendra sąvoka. Lietuvoje perkami tiek nauji, tiek jau naudoti šio modelio automobiliai. Naujesnės laidos modeliai jau yra su savita keturių varančiųjų ratų pavara. Ypač didelį susidomėjimą pelno BMW elektromobiliai ir įkraunami šio modelio hibridai.

Ką reikėtų žinoti apie BMW įkraunamus hibridus? kaip sudaryti kuo geresnes sąlygas jo baterijų pajėgumui?

BMW hibridas – tai puikus vidaus degimo ir elektrinio variklių derinys idealiai atitinka vairuotojo ir keleivių poreikius. Išmaniai paskirstomos energijos sistema garantuoja maksimalų veikimo efektyvumą. Malonus, beveik begarsis važiavimas, kai pasirinktas elektrinis variklis. Rinkoje kasdien vis gausiau pasirodantis BMW hibridų kiekis reiškia ne ką kitą, kaip didelę šio modelio automobilių paklausą, todėl auga ir pasiūla.

Kaip sudaryti kuo palankesnes sąlygas hibrido akumuliatoriaus pajėgumui?

Labai didelę reikšmę akumuliatoriaus veikimui ir pajėgumu turi aplinkos temperatūrą. Tiek šaltis, tiek karštis akumuliatorių veikia neigiamai. Todėl labai svarbu akumuliatoriui įkrovimo metu sudaryti kuo palankesnes aplinkos sąlygas. Pavyzdžiui, žiemą įkrovimo metu akumuliatorių reikia laikyti šiltai, ir pačiame automobilio salone palaikyti šilumą. O vasarą veikti priešingai – akumuliatoriui palaikyti vėsią aplinką. Šie veiksmai akumuliatoriui padės palaikyti papildomą, aukštesnį pajėgumo ir naudingumo lygį. Be to, intensyviai ir efektingai palaikomos akumuliatoriaus galios stiprinimo priemonės daro tiesioginę įtaką ir galimam su elektriniu varikliu nuvažiuoti atstumui.

Kokiomis geromis savybėmis garsėja BMW elektromobiliai?

BMW elektromobilis visa savo forma ir techninėmis savybėmis sužavi savo universaliomis veikimo savybėmis. Monolitinio tipo dizainas ir išraiškingos proporcijos tiesiog spinduliuoja į aplinką ryžtingumu dvelkiantį stilių. O aktyvios automobilio sėdynės su įdiegta masažo ir tinkama atramų funkcija leidžia patirti itin aukšto lygio komfortą ir nepavargti ilgos kelionės metu. O kur dar moderni multimedijos erdvė, skirta vairuotojui, pasižymi modernumu ir valdymu balsu. Jos dėka labai patogu planuoti kelionės eigą.

Kas įeina į elektromobilio akumuliatoriaus įkrovimo rinkinį?

Jei pasirinkote BMW elektromobilį, jūs gausite įkrovimo reikmenų rinkinį, suteikiantį universalias galimybes įkrauti akumuliatorių namuose, kelionėje ar darbovietėje. Į rinkinį įeina įkrovimui namuose skirtas kabelis, kurį galima naudoti skirtingose būsto vietose, antras kabelis yra skirtas įkrovimui viešose vietose visoje Europos teritorijoje kintamąją elektros srove AC. Priedo dar suteikiama ir BMW įkrovimo kortelė, kuri leidžia išskirtiniais tarifais naudotis visu viešųjų įkrovimo stotelių ir didelės galios įkrovimo stotelių tinklu.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje