Skip to content

Santykius sustiprinti padės paprastai pritaikomi sprendimai

MI informacija

Ilgos darbo valandos, stresas, įtampa, dažnos profesinės išvykos kiša koją jūsų santykiams su antrąja puse? Gera žinia ta, kad juos sustiprinti ne taip jau ir sudėtinga. Štai kelios idėjos, kurias labai lengvai pritaikysite, jei jūsų tikslas – santykių stiprinimas bei puoselėjimas. 

• Sukurkite tik Jums ir Jūsų antrai pusei skirtą ritualą. Tai gali būti penktadieninė vakarienė pasirinktame restorane ar šeštadienio išvyka į gamtos kampelį – bet kas, kas jums patinka ir kelia džiaugsmą. Tokie ritualai ne tik pakels nuotaiką, bet ir kurs saugumo jausmą, o taip pat –  reguliariai leis pasimėgauti kokybišku laiku, kuris yra skirtas tik Jums.

• Tikslų išsikėlimas bei jų siekimas – svarbus dalykas gyvenime. Tačiau, jei norite puoselėti bei sustiprinti santykius su savo antrąją puse, tai turėtumėte tikslus išsikelti drauge ir jų siekti kartu, tai  Jus labai suartins. 

• Santykiai stipresni bei tvirtesni, kai juose gausu malonių akimirkų ir gerų emocijų. Na, o vienas paprasčiausių bei greičiausių būdų suteikti daugiau gerų emocijų savo antrai pusei, tai – nustebinti ją ypač patrauklia vakaro apranga. Ypač daug puikių idėjų rasite čia.

• Empatija – dar vienas būdas sukurti tvirtus bei stiprius santykius. Praktika rodo, kad poros, kuriose abu žmonės pasižymi šia savybe, patiria kur kas mažiau sunkumų, o su jais susidūrusios – kur kas lengviau randa išeitį. 

• Kad ir kaip paprastai tai beskambėtų, tačiau apsikabinimai yra labai veiksmingas būdas gerinti  poros santykius. Kiekvienas apsikabinimas suteikia šilumos bei jaukumo, kuria saugumo ir pasitikėjimo jausmą, šalina blogas emocijas bei įtampą. Tad raskite laiko kuo dažniau apkabinti savo antrąją pusę. 

• Kiekviena kelionė ne tik praturtina žmogų kaip asmenybę, bet ir suartina poras, leidžia išvengti rutinos. Tad kuo dažniau leiskitės į kelionės – kiekvienos iš  jų metu dar geriau pažinsite savo antrąją pusę bei sustiprinsite santykius. Na, o jei dėl darbo ar kitų priežasčių negalite išvykti toli, tai bent jau kuo dažniau pasimėgaukite išvykomis į gamtą. 

Tad stiprinkite santykius ir mėgaukitės buvimu su savo antrąją puse. 

123RF.com nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje