Skip to content

Sveiki, antradieniai!

MI informacija

Antradienį startavo naujas žaidimo „Auksinis protas“ sezonas. Ignalinoje žaidimas tradiciškai vyksta „Žuvėdroje“. Startavo septynios komandos: „Prieteliai“ (praėjusio sezono nugalėtojai), „Rumpelštilchen“ (lietuviškai „Nykštukai“, „Apuokai“ (Vidiškės), „Tie patys“, „Vėžiukai“ (Švenčionėliai), 2N2UKAI ir „6“.

Žaidimui vadovauja nauja vedėja Kamilė. Pirmajame žaidime buvo neesminių techninių trukdžių, bet žaidimo eigai labai nesutrukdė. Žaidimo formatas nepasikeitė: penki turai po 10 klausimų (už atsakymą – 2 taškai), keturiuose turuose, išskyrus trečią, yra vienuoliktas bonusinis klausimas, kurio vertė 3 taškai. Tad atsakius į visus 54 klausimus, galima pelnyti 112 taškų. Tokio rezultato dar niekam niekada nepavyko pasiekti.

O žaidimas šįkart vyko permainingai, dėl pirmos vietos vis varžėsi „Prieteliai“ ir „Vėžiukai“, dėl trečios – „Apuokai“ ir „Nykštukai“, o koks galutinis vakaro rezultatas, matote lentelėje. Nugalėjo „Prieteliai“ (nuotraukoje).

Rudenio antradieniai vėl neprailgs, vakarais lauks žaidimas. Kviečiame burtis daugiau komandų, dviems trims vietos restorane dar užteks.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje