Skip to content

Atliekų atsikratyti dar paprasčiau

Metų metais sprendžiama stambiagabaričių atliekų problema. Priežasčių, kodėl jos atsiranda mieste prie buitinių atliekų konteinerių ar miškuose – net kelios. Neskaitant vienos kitos išimties, vis tik esminė priežastis – žmonių mentaliteto problema, nes norint tvarkingai sutvarkyti savo sukauptas atliekas, visada galima rasti būdą, kaip tai padaryti. Dabar jau ir SĮ „Kompata“ suskubo į pagalbą žmonėms, siekdama palengvinti stambiagabaričių atliekų išgabenimą. 

SĮ Kompata paslauga

Didelių gabaritų atliekos – tai baldai (kėdės, lovos, spintos, stalai, komodos ir kt.), langai, durys, dviračiai, kilimai, radiatoriai, automobilinės vaikiškos kėdutės (automobilių dalys nepriimamos – autor.), vežimėliai, smulkios statybos ir griovimo atliekos, automobilių padangos (vienam asmeniui – iki 5 vnt.), makulatūra, plastiko ir stiklo atliekos, nenaudojama buitinė technika (televizoriai, šaldytuvai, viryklės ir kt. įranga), talpos ir kitos buityje susidarančios didelių matmenų atliekos.

Buityje susidarančių didelių gabaritų atliekų kiekiai iš gyventojų priimami 𝐧𝐞𝐦𝐨𝐤𝐚𝐦𝐚𝐢 į atliekų priėmimo ir laikinojo saugojimo aikšteles.

Rajono savivaldybėje turime dvi aikšteles:

1. Ignalinos atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelė, adresu: Švenčionių g. 31, Ignalina, Tel. (8 621) 79553.

2. Kaniūkų atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelė, adresu: Partizanų g. 23, Kaniūkų k., Dūkšto sen. Tel. (8 621) 79553.

SĮ ,,Kompata“ kviečia užsisakyti teikiamą mokamą stambiagabaričių atliekų nuvežimo į atliekų priėmimo ir saugojimo aikšteles paslaugą. 

Daugiau informacijos galite gauti ir paslaugas užsisakyti tel.: +370 619 55177+370 686 50124; el. p. ignalina@kompata.lt

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje