Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sukčiavimas

Spalio 5 d. 62-ejų moteris, gyv. Kazitiškio sen., Miškiniškės k., pareiškė, kad tądien, apie 16.05 val., jai paskambinęs nepažįstamas vyras ir prisistatęs „Paysera“ darbuotoju, apgaulės būdu iš moters asmeninės bei jos įmonės sąskaitų pasisavino 5800 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaisras

Spalio 5 d., 20.06 val. pranešta apie gaisrą Paringio k. Atvykus PGP, namas degė atvira liepsna. Prie namo dar buvo priblokuota medžio džiovykla, jos viduje buvo sukrauta 7,5 m³ lentų. Sudegė gyvenamo namo stogas ir išdegė vienas 10 m² kambarys, kitos patalpos aprūko ir buvo sulietos vandeniu. Apdegė lentos džiovykloje. Sudegė namų apyvokos daiktai. Išgelbėtos 2 šalia pastato buvusios pavėsinės ir karkasinė pirtis. 

Gelbėjimo darbai

Pirmadienį praūžus stipriam vėjui, antradienį ugniagesiai gelbėtojai daugelyje rajono vietų nuo kelių ir elektros linijų šalino nulaužtus medžius: Linkmenų sen. Stripeikių ir Darželių kaimuose, Rimšės sen. Vilnokų k.

Didžiasalio sen., Padysnio k., atvykusi PGP kartu su muitinės pareigūnais, išpjauta dalis mikroautobuso stogo, viduje rastas ieškotas krovinys.

Spalio 5 d. Vidiškių sen., Ažušilės k., ugniagesiai gelbėtojai padėjo medikams išnešti ir įkelti į GMP automobilį ligonę, o Strigailiškyje PGP padėjo patekti į butą, kuriame rasta, deja, jau mirusi jo šeimininkė.

R. Tenio asociatyvi nuotr. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje