Skip to content

Mūsų plaukikai sezoną pradėjo Druskininkuose ir Kaune

Atsidarius Ignalinos baseinui, mūsų plaukikai vėl kibo į darbus. Startai pirmose šio sezono varžybose nuteikia optimistiškai. Iš varžybų, kurios vyko Kaune ir Druskininkuose, grįžta su medaliais ir asmeniniais rekordais.

Savaitgalį Kauno Girstučio baseine vyko atviros plaukimo klubo ,,Banga“ jaunųjų plaukikų varžybos, į kurias susirinko per 500 sportininkų iš visos Lietuvos. Puikiai čia pasirodė Ignalinos gimnazijos aštuntokas Deividas Žilėnas. Jis 100 m krūtine pagerino savo asmeninį rekordą (rezultatas – 1 min. 18,20 sek.) bei iškovojo aukso medalį, aplenkdamas Kauno ,,Starto“ sporto mokyklos plaukiką 0,44 sek. dalimis. 

Netoli savo asmeninių rekordų plaukė Augustė Rakitinaitė. Ji rungtyje 50 m peteliške iškovojo sidabro medalį, o plaukdama 100 m nugara užėmė trečiąją vietą. Puikiai savo pirmose varžybose išvykoje pasirodė ir aštuonmetė Luka Neciunskaitė. Plaukdama 50 m nugara, ji iškovojo bronzos medalį.

Prieš savaitę vykusiose varžybose Druskininkuose puikiai pasirodė Matas Šurna (vienas aukso ir vienas sidabro medalis), Kornelija Jankovičiūtė (bronzos medalis) ir Emilija Vasiljevaitė (bronzos medalis).

Autoriaus nuotr.

1 komentaras

  1. Šaunuoliai! Didžiuojamės 🙂


Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje