Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Plėšimas

Spalio 28 d., nakties metu Dūkšto sen., nepažįstamas asmuo išdaužė namo langą, įsilaužė į vidų, papurškė 88-erių vyrui ašarinių dujų ir pavogė telefoną bei 130 eurų. Padaryta 170 eurų žala. Dūkšto seniūnijoje, deja, tai jau ne pirma vagystė (viskas prasidėjo prieš keletą metų, kai buvo apvogta Dūkšto bažnyčia, pagrobta didelė suma), tačiau daugelis jų, taip pat ir vagystė iš bažnyčios, liko neišaiškintos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kontrabanda

Spalio 27 d. ugniagesiai gelbėtojai vėl padėjo muitininkams surasti paslėptą kontrabandą. Jie Didžiasalio sen., Padysnio k., panaudoję diskinį pjūklą, vilkike išpjovė slėptuvę, joje buvę kontrabandinės prekės perduotos muitinės darbuotojams.

Degė, ieškojo

Lapkričio 1 d. Salomenkos k. (Mielagėnų sen.) ugniagesiai gesino smilkstantį šieno ritinį. Dūkšto sen., Aukštakalnių k., ugniagesiai gelbėtojai išžvalgė melioracijos griovį, apžiūrėjo kelias bebrų užtvankas, ieškojo dar spalio 26 d. dingusio žmogaus, apie kurį rašėme dar prieš savaitę. Dingęs asmuo ir šįkart nerastas.

Smurtas

Spalio 29 d., apie 11.20 val., Dūkšte neblaivus (1.81 prom.) 25-erių vyras smurtavo, taip sukeldamas fizinį skausmą, prieš 48-erių moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę. 

Spalio 31 d., apie 13 val., Dūkšte 52-ejų vyras sukėlė fizinį skausmą 43-ejų moteriai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Kiti įvykiai

Spalio 28 d., apie 18.30 val., Ignalinoje, rastas 49-erių moters kūnas be išorinių smurto žymių. Pradedamas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje