Skip to content

Kokia dovana labiausiai pradžiugintų mamą?

MI informacija

Jei ieškote dovanos mamai, gimimo dienos proga, neskubėkite jos pirkti, pirmiausiai gerai pagalvokite, kas mamą galėtų labiausiai pradžiuginti. Kadangi už mamą nebūna artimesnio žmogaus, nesidrovėkite jos paprasčiausiai paklausti, kokios dovanos ji pati norėtų.

Ką daryti, jei mama nedrįsta pasakyti, kokios dovanos norėtų?

O jeigu ji taip ir neprasitaria, ko norėtų, patys pasukite galvą, kokia tai galėtų būti dovana – juvelyriniai dirbiniai, kuponas, leidžiantis lankytis grožio salone ar poilsio centre su SPA, ar kas nors kito, galbūt net neįprasto. Gal mama mėgsta vandens pramogas ir neatsisakytų paplaukioti baseine ar pasikaitinti skirtingų pirčių komplekse?

Kokių dar esama neįprastų, netradicinių dovanų, kurios galėtų sudominti mamą?

Prie neįprastų dovanų galima priskirti ir savaitinę išvyką į kurią nors šiltesnėje pasaulio pusėje esančią šalį arba pilną pramogų savaitgalį kuriame nors šalies didmiestyje ar kurorte. Viskas priklauso nuo jūsų finansinių galimybių. Jeigu jos ir kuklios, tai nereiškia, jog mama nebus jums dėkinga už dovaną, svarbu, kad ji būtų nuoširdi ir nenutolusi nuo mamos pagrindinių pomėgių. O dovanų kuponai skirti pramogauti, nors iš pažiūros ir atrodo neapčiuopiami, tačiau suteikia daug puikių patyrimų, smagių išgyvenimų, kurie labai ilgam išlieka atmintyje.

Kokios dar dovanos gali patraukti mamos dėmesį?

Nesuklysime pasakę, jog nėra moters, kuriai nepatinka skanūs aromatai. Tad mamai galima padovanoti ir mėgstamų kvepalų. Prieš tai ją reikėtų supažindinti su kvepalų mėginukų rinkinio pavyzdžiais, kad ji galėtų išsirinkti patį gardžiausią, gal net atrasti naują, iki šiol dar nepažintą. Juk kvepalų rinka kasdien pasipildo vis naujais ir naujais skoniais. O jeigu iš anksto žinote, kokie kvepalai mamai labiausiai patinka, tai jūsų užduotis tikrai palengvėja.

Kaip pasielgti, jei jūsų mama yra juvelyrikos dirbinių mėgėja?

Jeigu jūsų mama nėra abejinga aukso, sidabro ar kitų taurių metalų papuošalams, tada jums verta jai nupirkti juvelyrikos dirbinių parduotuvės dovanų čekį arba pas juvelyrą patiems užsakyti konkretų dirbinį, ant kurio būtų išgraviruoti jūsų nurodyti žodžiai, dovanos įteikimo data ir kiti galimi bei jums svarbūs akcentai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje