Skip to content

Mes skubame Jums į pagalbą

MI informacija

Prasidėjus didžiajai metų pabaigos šienapjūtei – laikraščių prenumeratai 2023 metams – pasitvirtino mūsų būkštavimai, kad šiemet ji bus nelengva. Į redakciją pilasi skaitytojų skambučiai, žmonės skundžiasi, kad nori užsiprenumeruoti laikraštį ir kitiems metams, bet „nesugauna“ laiškanešių, o šie patys neužsuka pas juos. Ragindami nelaukti paskutinių dienų (prenumerata vyksta iki Kalėdų), atokesnių kaimų gyventojus, lankantis Ignalinoje, kviečiame MI užsiprenumeruoti Ignalinos pašte. 

Šiandien siūlome dar vieną pagalbą. 

VISI, NORINTYS „MŪSŲ IGNALINĄ“ SKAITYTI IR 2023 METAIS, KURIE NEMATO GALIMYBIŲ LAIKRAŠTĮ UŽSISAKYTI ĮPRASTAIS BŪDAIS IR RIZIKUOJA LIKTI BE JO, SKAMBINKITE MUMS Į REDAKCIJĄ IR PASAKYKITE SAVO VARDĄ, PAVARDĘ, TIKSLŲ ADRESĄ (KAIMAS, GATVĖ, NAMO NUMERIS). MES PASISTENGSIME JŪSŲ ADRESUS PERDUOTI JUS APTARNAUJANČIAM LAIŠKANEŠIUI IR JIS PAS JUS UŽSUKS Į NAMUS. ARBA ATVAŽIUOSIME PAS JUS MES PATYS. Skambinkite: Tatjanai – 8 605 19398, Sigitai – 8 695 92721, Jonui – 8 686 98485.

GERA ŽINIA STRIGAILIŠKIO GYVENTOJAMS. Dabar jus aptarnauja Lietuvos paštas. Eksperimento tvarka, kitais metais jus lankys mūsų laiškininkė. Kodėl jums tai bus naudinga? Laikraščio prenumerata redakcijoje, kaip ir Ignalinos miesto gyventojams, kainuos pigiau, nei pašte (žiūrėkite kainas šioje svetainėje), o laikraštį, tikėtina, gausite dar jo išėjimo išvakarėse (pirmadienio ir ketvirtadienio vakare) arba antradienio ir penktadienio anksti ryte. JUMS REIKIA UŽSUKTI Į REDAKCIJĄ IR ČIA LAIKRAŠTĮ UŽSIPRENUMERUOTI.

Visa informacija, spausdinta iki šiol, taip pat galioja.

Liko mėnuo, nelikite be tikrų rajono naujienų, įvykių, nuomonių, komentarų, tikros tiesos, o ne adaptuotos pagal rajono valdžią. Visa tai rasite tik „Mūsų Ignalinoje“.

DRAUGAUKIME!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje