Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Samanė

Vasario 7 d. Utenos VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Ignalinos policijos komisariate gautą informaciją dėl mūsų rajono gyventojos galimai gaminamų stiprių alkoholinių gėrimų. 

Avarija

Vasario 6 d., vidurdienį, Linkmenyse, Parko g., sankryžoje susidūrė AUDI ir vilkikas IVECO. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai atliko žvalgybą, prispaustų žmonių nebuvo. „Audi A6 Avant“ atjungtas akumuliatorius, automobilis patrauktas nuo važiuojamosios kelio dalies. Vilkikas „Iveco“ ir puspriekabė „Bodex“ taip pat patraukti nuo kelio. Kelias pabarstytas sorbentais ir pjuvenomis, surinkti teršalai ir perduoti Kelių priežiūros tarnybai. Papildomai kelio valyme dalyvavo kelininkų smėlio barstytuvas, sunkvežimis ir ratinis krautuvas. Kelias nubarstytas druskos ir smėlio mišiniu. 

Apsimelavo

Vasario 7 d. Utenos aps. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 236 str. 1 d. (melagingas įskundimas ar pranešimas apie nebūtą nusikaltimą) dėl 2023-01-21 68-erių moters pranešimą apie 40-mečio vyro naudotą fizinį smurtą jos atžvilgiu.

Asociatyvi Lietuvos policijos nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje