Skip to content

Senosios „Ačiū“ kortelės tuoj nebegalios 

MAXIMOS informacija

Populiariausia Lietuvoje „Maximos“ lojalumo programa keičia rūbą: senosios „Ačiū“ kortelės nebegalios nuo pirmosios pavasario dienos,  jas keičia naujos – modernesnės ir patogesnės bekontaktės kortelės. Jau daugiau nei milijonas klientų pasikeitė senąsias „Ačiū“ korteles, o likę lojalumo programos dalyviai turėtų suskubti – liko trys savaitės. 

„Kovo 1 d. senosios „Ačiū“ kortelės nebegalios. Nuo praėjusių metų rudens jos keičiamos naujomis, kurios ne tik kitaip atrodo, bet ir yra patogesnės – atsiskaitant už pirkinius, pakanka naująja kortele tik priliesti kortelių skaitytuvą, tad apsipirkimas „Maxima“ parduotuvėse tapo dar greitesnis ir patogesnis“, – teigia Renata Kežionienė, „Maximos“ Rinkodaros departamento direktorė. 

Plastikines „Ačiū“ korteles turi apie du trečdaliai Lietuvos gyventojų – iš viso jų išduota 1,9 milijono, o naujomis kortelėmis jau džiaugiasi daugiau nei milijonas klientų. Pasikeisti kortelę galima bet kurioje „Maximos“ parduotuvėje už simbolinę 1 ct kainą, o procesas užtrunka vos kelias minutes – tereikia prie kasos padiktuoti savo telefono numerį ir sulaukus patvirtinimo kodo jį suvesti į bankinių kortelių skaitytuvą.

Pirkėjai raginami korteles atsinaujinti iki vasario 28 d. Naudojantiems mobiliąją „Maxima“ programėlę, kortelės keisti nebūtina – jie jau sulaukia visų papildomų naudų. Kaip ir kasmet, iki vasario reikia išleisti iki 2023 m. sukauptus „Maximos“ pinigus, kuriais galima atsiskaityti iki 99 proc. pirkinio sumos.  

Asmeninės nuolaidos gimtadienio proga ir specialūs klubai

Pirkdami parduotuvėse „Maxima“ ir pateikę „Ačiū“ kortelę arba programėlę, pirkėjai naudojasi papildomomis nuolaidomis bei kaupia „Maximos“ pinigus.

Kortelių turėtojai gali jungtis į „Ačiū“ klubus, kurių nariai sulaukia specialių ilgalaikių pasiūlymų, parengtų pagal jų poreikius bei pomėgius. Kiekvienas lojalumo programos narys gali pasirinkti 5 jam naudingiausius klubus ir naudotis net iki 50 proc. nuolaidomis tam tikroms prekių grupėms, o prekybos tinklo partneriai dar prideda savo pasiūlymų ir žaidimų.

Ypatingų nuolaidų sulaukia mėgstantys žuvies patiekalus arba sūrių įvairovę, turintys naminių gyvūnų, mylintys augalus arba sodą puoselėjantys „Maximos“ klientai, taip pat kūdikius auginančios šeimos ir gyvenimo be kepsninės neįsivaizduojantys žmonės.

Populiariausiu klubu išlieka „Mažylių“, kurio daugiau nei 100 tūkst. narių tokias prekes kaip kūdikių sauskelnės, vaikiški drabužiai, kūdikių maistas ir pan. perka geresnėmis kainomis.

Asmeninio dėmesio klientai sulaukia ir savo gimtadienio proga: kiekvienas „Ačiū“ programos narys gauna 10 proc. nuolaidą vienam apsipirkimui, 30 proc. nuolaidą tortams, pyragams, pyragaičiams, plokštainiams, šakočiams, nealkoholiniam vynui, sidrui, alui ir kitų išskirtinių pasiūlymų.

Nuolaidos tiek degalams, tiek pramogoms

„Per daugiau nei 30 metų esame sukūrę ilgamečius ir tvirtus ryšius su savo partneriais. Tai mums leidžia savo pirkėjams pasiūlyti ne tik aukščiausią prekių kokybę bei geriausią kainą, bet ir nuolaidų už „Maxima“ parduotuvių ribų. Nuolat peržiūrime ir pildome partnerių pasiūlymų sąrašą, kad klientams suteiktume kuo daugiau galimybių sutaupyti“, – sako „Maximos“ Rinkodaros departamento direktorė. 

Šiemet prie „Ačiū“ lojalumo programos prisijungė jau penktasis partneris – degalinių tinklas „Circle K“. Nuo šiol klientai gali apjungti „Maxima“ ir „Circle K“ korteles bei 95-iose degalinėse šalyje pigiau piltis degalų ir dujų, gauti nemokamos kavos bei sutaupyti plaunantis automobilį.

„Ačiū“ kortelę turintys vairuotojai taip pat gali privalomąjį vairuotojo draudimą bendrovėje „Gjensidige“ įsigyti su 5 proc. nuolaida. Pernai pristatyta kinomanams patiksianti naujiena – kino filmus programos nariai „Apollo“ teatruose antradieniais gali žiūrėti dvigubai pigiau. Tuo tarpu partneris „Gera dovana“ „Ačiū“ kortelės turėtojams kiekvieną mėnesį suteikia vis naują pasiūlymą. 

Nuolaidos lydi net ir vykstant į svečias šalis. Platų poilsinių ir pažintinių kelionių pasirinkimą siūlanti agentūra „West Express“ kortelės „Ačiū“ turėtojams suteikia 5 proc. nuolaidą įsigyjant kelionę internetu.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje