Skip to content

Kokį vandens šildytuvą pasirinkti trijų asmenų šeimai?

MI informacija

Įvairūs skaičiavimai bei praktika rodo, kad trijų asmenų šeimai verta rinktis vandens šildytuvus, kurių talpa yra apie 100 l. Būtent tokios talpos vandens šildytuvas gali užtikrinti sklandų bei nenutrūkstantį karšto vandens tiekimą visų šeimų narių poreikiams tenkinti.

100 litrų talpos vandens šildytuvai pasižymi paprasta struktūra

100 litrų talpos vandens šildytuvai Atlantic EXPERT Opro yra vienas iš tų boilerių modelių, kuris savyje sujungia funkcionalumą, ilgaamžiškumą bei visiškai paprastą struktūrą. Šis lengvai montuojamas vandens šildytuvų modelis yra apsaugotas nuo korozijos, o tai sąlygoja dar didesnį įrenginio patvarumą.

Kalbant apie techninius minėto modelio vandens šildytuvų parametrus, būtina paminėti tai, šie 2 kW galia pasižymintys vandens šildytuvai nėra labai „taupūs“, ką rodo ir jų klasė: vandens šildytuvas Atlantic EXPERT Opro yra priskiriamas C energetinio efektyvumo klasei. Iki 50 laipsnių pagal Celsijų vandenį per kiek daugiau nei 3 val. pašildantis boileris pasižymi mechaniniu valdymu, yra vertikaliai kabinamas bei komplektuojamas kartu su apsauginiu vožtuvu.

100 litrų talpos vandens šildytuvai turi apsaugas nuo perkaitimo bei užšalimo

Apsauga nuo perkaitimo bei užšalimo yra labai svarbus momentas, kalbant apie vandens šildytuvus. Šios boilerių savybės užtikrina ne tik efektyvų įrenginio veikimą, bet ir prailgina tokio prietaiso tarnavimo laiką ne vieneriais ir ne dvejais metais. Puikiu tokio vandens šildytuvo pavyzdžiu galėtume įvardinti boilerį Gorenje TGR. Šis 2 kW galios vandens šildytuvo modelis gali būti kabinamas tiek vertikaliai, tiek horizontaliai. Mechaniškai valdomas vandens šildytuvas atitinka D energetinio efektyvumo klasę, pasižymi patikima apsauga nuo korozijos bei iki 55 laipsnių pagal Celsijų vandenį pašildo per kiek daugiau nei 3 valandas.

100 litrų talpos vandens šildytuvai įsimena šeimos narių karšto vandens naudojimo įpročius

Elektrinis vandens šildytuvas Ariston BLU1 ECO yra tarsi šeimos narys, kuriam „rūpi“ kad visi šeimos nariai būtų patenkinti, kai jiems įprastu laiku jie gali pasinaudoti reikiamu kiekiu karšto vandens. Be to, minėto modelio vandens šildytuvas vandenį šildo tik tada, kai tai yra būtina, todėl sąskaitos už elektros energiją mėnesio gale yra apie 20 proc. mažesnės nei naudojant kitų modelių vandens šildytuvus.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje