Skip to content

Pagerbta ilgametė medikė

Vidiškių bibliotekos informacija

Balandžio 27-oji – Lietuvos medicinos darbuotojų diena. Ta proga vidiškiečiai, giminės ir svečiai su profesine švente pasveikino ilgametę medicinos darbuotoją, daug metų dirbusią Vidiškėse, Ziną Gimbickają. Gėlių puokštės ir nuoširdūs sveikinimai buvo skirti Jums, mūsų gerbiama Zina.

Bibliotekininkė Dalė šiltai pasveikino visus, kurie atėjo į renginį, palinkėjo gero pasibuvimo kartu. Toliau sekė svečių, draugų, giminių sveikinimai bei šilti palinkėjimai ilgametei medicinos darbuotojai Zinai. Linkėta dar daug gražių ir ilgų sveikatos metų, kad gyvenimas būtų laimingas, turtingas, kupinas meilės, dėkingumo ir šilumos.

Seniūnas Alfredas Aškelėnas stebėjosi šios medikės darbštumu ir gerumu. Medikė net sulaukusi garbingo amžiaus nepaliauja rūpintis namų aplinka, sugeba rasti šiltą, pagydantį žodį. Į šventę atvyko ir patys artimiausi žmonės, sūnus, marti, anūkas ir sesuo.

Jautrūs, širdį spaudžiantys sveikinimai mūsų gerbiamai medikei nepaliko abejingų. Dovanodami nuostabias gėlių puokštes, žmonės dalijosi prisiminimais, kiek gerumo iš šilumos į jų šeimų gyvenimą atnešė ši nuostabi moteris. Kalbėjo, kad visada, netgi nakties metu, Zinutė skubėdavo teikti reikiamą pagalbą, niekam neatsakydavo padėti, o jos šiltas, rūpestingas žodis gydė geriau už geriausią vaistą.

Sekė kalbos, eilėraščiai, skirti medikams ir, žinoma, gražios dainos. Jas atliko Algirdas Juodagalvis ir Rimantė Basytė.

Renginio pabaigoje, dėkodami atlikėjams visi sustojome bendrai nuotraukai ir nusifotografavome.

Vidiškių bibliotekos nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje