Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Samanės kvapas

Gegužės 16 d., apie 11.20 val., Ignalinoje, pas vyrą garaže Miško g. rasta stiklinių butelių, kuriuose galimai yra naminė degtinė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Turto pasisavinimas

Gegužės 15 d., apie 17 val., į Ignalinos PK kreipėsi automobilių nuomos punkto įgaliotas atstovas pranešdamas, kad 2023-05-08 Vokietijoje, pasinaudojant suklastotais dokumentais, buvo pasisavintas automobilis BMW 530. Pagal įmonės duomenis, automobilis yra Panevėžio r., Velžio mstl. Automobilis rastas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Gegužės 16 d., apie 21.50 val., Didžiasalyje, vyras (gim. 1992 m.) smurtavo prieš moterį (gim. 1973 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Atkreipkite dėmesį

Gegužės 16 d. Utenos r. kaime iš kiemo buvo pavogtas sodo traktoriukas „Husqvarna TC 142T“ ir priekaba „Arkmeta“. Žala – 4000 eurų. Tądien ten pat iš namų kiemo pavogtas automobilis „Opel Zafira“. Žala – 1400 eurų. Pradėti ikiteisminiai tyrimas. Ignalinos r. gyventojai atkreipkite dėmesį, ar tie pavogti daiktai neatsiras kur nors jūsų kaimynistėje. Pastebėjus skambinkite 112.

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje