Šios dienos varduvininkai:

Šios dienos varduvininkai:

Tema: Atgarsiai

„Kompata“ informuoja

Popieriaus gamybai naudojami didžiuliai gamtos resursai, esame socialiai atsakinga įmonė, todėl prisidedame prie gamtos išsaugojimo ir atsisakome popierinių sąskaitų. Į SĮ „Kompata“ dėl įvairių priežasčių

Skaityti toliau »

Tiesiog nebegaliu tylėti!

Liepos 22 d. laikraštyje „Mūsų Ignalina“ perskaitęs straipsnį apie pastatų, esančių Sporto g. 6 (prie Žiemos sporto centro) nugriovimą, dėl savivaldybės administracijos direktorės paaiškinimo tiesiog

Skaityti toliau »

Dar kartą apie dugną

Po laikraščio „Mūsų Ignalina“ straipsniu „Kaip valdžia rajoną į dugną nutempė“ perskaičius skaitytojo vardu Roks (gal taip užsimaskavęs mero pavaduotojas Juozas Rokas) komentarą, esą rajoną

Skaityti toliau »

„Ačiū. Aš dirbu“

2021 m. kovo 16 d. laikraščio „Mūsų Ignalina“ straipsnyje „Už pareigų vykdymą žmogus atleidžiamas iš pareigų“ buvo pasakojama apie Utenos atliekų tvarkymo centro (toliau –

Skaityti toliau »

Medikas medikui nelygu

Vasario 9 d. „Mūsų Ignalina“, o vasario 12 d. ir portale lrytas.lt buvo paviešinta Ignalinos greitosios medicinos pagalbos vyresniosios slaugos specialistės Dianos Vilčiūnienės informacija apie GMP darbuotojų

Skaityti toliau »

Apie radinius Kazitiškio bažnyčioje

Kadangi ne kartą sklandė įvairių versijų apie Kazitiškio bažnyčioje rastą „lobį“, todėl norime trumpai pranešti apie radinius šioje bažnyčioje. Ją remontuojant, buvo rasta smulkių daiktų. Vieni rasti ardant apdegusias grindis, kiti užkritę už vargonų apdailos lentų. Didžiausią dėmesį sukėlė rastos dvi maldos knygos ir keliolika metalinių monetų. Užbaigus bažnyčios remonto darbus, Kazitiškio kaimo bendruomenė planuoja surengti padėkos renginį visiems geradariams, prisidėjusiems prie bažnyčios tvarkymo darbų, kurio metu ir bus eksponuojami visi bažnyčioje rasti radiniai.

Skaityti toliau »

Aiškinantis padegėją, atskleista aibę kitų nusikaltimų

Kai patenki į beviltišką ir net gyvybei pavojingą situaciją su laiminga pabaiga, pagalvoji: „Viešpatie, ačiū tau už policijos pareigūnus“. Gyvenimas per daug pilnas netikėtumų ir niekada negali žinoti, kokie iš jų užgrius tavo pečius. Viename nedideliame mūsų rajono kaimelyje „įsisukusi“ policija atskleidė ne tik žmones kelis mėnesius stresinėje situacijoje kankinusį gaisrų padegėją, bet išaiškino ir dar kelis nusikaltimus.

Skaityti toliau »

Labiau kalti Vilniaus funkcionieriai

Išspausdinus straipsnį „Stripeikių bitininkystės muziejus iškeliavo į UAB „Meleksas“ katilinę“ (MI, 2014-09-02 d., Nr. 66), kilo daug diskusijų, kaltinimų laikraščiui. Girdi straipsnyje per daug „užlenkta“, per aštriai žiūrima į bitininkystės muziejaus rekonstrukciją. Gal būt, bet kodėl taip yra? Atsakymas senas, kaip pasaulis – trūksta informacijos. Jau įprasta, kad kiekvienas vykdomas projektas yra viešinamas, išsamiai informuojama, kas ir kaip bus daroma, kiek tai kainuos.

Skaityti toliau »

Atskleista paslaptis, kurios… nė nebuvo

Normalu, kad visko žinoti, o juolab numanyti, tiesiog neįmanoma. Kiekvienas žmogus vadovaujasi savo logika. O kas minutę susekti, kas vyksta mūsų rajono įstaigų, įmonių „virtuvėse“ tiesiog nerealu. Dar vasaros viduryje į redakciją kreipėsi skaitytojai dėl problemų, su kuriomis susiduria poilsiautojai ir vietos gyventojai, akis į akį susidurdami su poilsiautojais („Kurortinė vietovė be kurortinių paslaugų“, MI, 2014-08-01, Nr. 58).

Skaityti toliau »

„Pasigailėtų bent jau mažamečio vaiko…“ Dietkauščiznos istorija kitomis akimis

Po incidento Dietkauščiznos kaime birželio 23-iąją praėjo jau daugiau nei savaitė, o aistros dar vis nerimsta ir istorijos baigtis taip pat dar nekvepia pabaiga. Kai kam gal jau net ir nusibodo ta pati istorija, bet šįkart norime pateikti kitokią įvykio versiją, o tiksliau – įvykių eigą ir rezultatą kitų istorijos dalyvių akimis. Su mumis susisiekė vieno piliečio, tądien muštynėse dalyvavusio ir sukėlusio didžiulį visuomenės susidomėjimą, pareigūno Vitoldo Budrio žmona Sandra.

Skaityti toliau »

Kitame lazdos gale…

Straipsnyje „Užsigulėjusios problemos „dygsta“ lyg piktžolės po lietaus“, spausdintame birželio 14 d., Nr. 45 (837), rašėme apie gyventojų rūpesčius, susijusius su didžiuliu nuotekų sistemos įrengimo projektu, apimančiu net 14 rajono gyvenviečių. Netrukus redakciją pasiekė ir visai kitokios nuomonės tuo pačiu klausimu. Grįžkime į Linkmenis.

Skaityti toliau »

Aistros neslūgsta

Mūsų namo gyventojai jau rašė MI dėl automobilių stovėjimo aikštelės statybos prie Dumblio g. 5-ojo namo langų Didžiasalyje („Aistros dėl aikštelės“, 2013-05-21, Nr. 38). Matyt buvome ne taip suprasti, tad nesulaukėme reikiamo dėmesio. Mes dėl gabaritų perkeltine prasme rašėme, kad po mūsų langais statoma „autobusų stovėjimo aikštelė“.

Skaityti toliau »

Vienišai mamai siūlė „pasivolioti nuogu pasturgaliu“

Na, štai, kaupėme, kaupėme ir sukaupėme. Vasario 15 d. numeryje („Daugėliškėnai nori nedaug: tik gyventi ramiai, gražiai ir oriai“, MI, Nr. 13) rašėme apie daugėliškėnų bėdas. Po straipsnio sulaukėme įvairių atsiliepimų SMS žinutėmis, el. paštu, telefonu, kiti mintis liejo sutikę gatvėje. Vienareikšmiškai visi tvirtino, kad straipsnyje – visa tiesa ir vis už jį dėkojo, kiti dar perdavė pasiūlymų seniūnui. Visko, žinoma, jums nepateiksime, nes ir laikraščio neužtektų, bet paminėsime, mūsų manymu, svarbesnius dalykus.

Skaityti toliau »

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje