Šios dienos varduvininkai:

Šios dienos varduvininkai:

Tema: Juristai24.lt laimėtos bylos

Atomazga: UAB „Švenčionių švara“ nepavyko įrodyti, kad „juoda yra balta“

Kaimyniniame Švenčionių r. gerai žinoma V. Gaidžio įmonė „Vytotrans“ dar 2016 m. lapkritį kreipėsi į Švenčionių r. apylinkės teismą, nes UAB „Švenčionių švara“ neatsiskaitė už kelių Švenčionių r. Cirkliškio ir Strūnaičio sen. tvarkymo darbus, atliktus dar 2016 m. gegužės beveik už 6000 Eur (plačiau apie tai rašyta „MI“ 2017 m. birželio 27 d. Nr. 47 straipsnyje UAB „Švenčionių švaros“ šuolis į dilgėles).

Skaityti toliau »

Skolą pripažino tik teisme priremtas įrodymų

Ieškovas M. 2015 m. atsakovui R. banko pavedimu paskolino 4000 eurų. Šie pinigai buvo skirti atsakovo R. automobiliui įsigyti ir kitoms atsakovo asmeninėms reikmėms. Kadangi M. ir R. buvo geri bičiuliai, M. dėl neatidumo banko pavedimo mokėjimo paskirtyje nurodė „dovana“.

Skaityti toliau »

UAB „Švenčionių švaros“ šuolis į dilgėles

Švenčionių rajone gerai žinoma V. Gaidžio įmonė „Vytotrans“ dar 2016 m. lapkritį kreipėsi į Švenčionių rajono apylinkės teismą, nes UAB „Švenčionių švara“ neatsiskaitė už kelių Švenčionių rajono Cirkliškio ir Strūnaičio seniūnijose tvarkymo darbus, atliktus dar 2016 m. gegužę beveik už 6000 Eur.

Skaityti toliau »

Dar viena garsiai nuskambėjusi ir tyliai subliūškusi byla Aukščiausiajame Teisme

Ši baudžiamoji byla garsiai nuskambėjo šalies žiniasklaidoje maždaug prieš 2-ejus metus. Tuomet 2015 m. šalies žiniasklaidoje buvo rašoma: „Per dešimt mėnesių – 6 milijonai litų. Tiek pinigų uždirbo ir nuo valstybės galimai nuslėpė olandiškų gėlių pardavėjai. Juodąją gėlininkų buhalteriją pareigūnai aptiko, įsilaužę į bendrovės kompiuterių programą“.

Skaityti toliau »

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje