Skip to content

MerXu platforma: statybos ir apdailos prekės vienoje vietoje

MI informacija

Pastaruoju metu daug kalbama apie prilėtėjusias, sustojusias arba nutrūkusias statybinių medžiagų tiekimo grandines. Tai keičia ne tik namus įsirenginėjančių gyventojų planus, bet ir trikdo statybų versle dirbančių įmonių veiklą. Tačiau bent dalį statyboms reikalingų medžiagų galima surasti pas kitus tiekėjus, su kuriais galite susipažinti MerXu prekybos platformoje.

Viskas, ko reikia namų statybai

Tarptautinėje MerXu platformoje galite surasti patikimų tiekėjų, kurie parduoda kokybiškas statybines medžiagas. Pradedant nuo blokelių ir baigiant tvirtinimo detalėmis – visas namo pastatymui reikalingas medžiagas surasite vienoje vietoje. Beje, šioje platformoje prekes siūlo didmenininkai, todėl kainos paprastai yra mažesnės nei mažmeninėje rinkoje. Galite tuo įsitikinti, užsukę į https://merxu.com/lt/c/statyba-1976b431f4414b01b3aba9074a891523/. Be to, platformoje galima tiesiogiai bendrauti su tiekėjais ir tartis dėl kainų, transportavimo ar ilgalaikio bendradarbiavimo. Ši galimybė ypač naudinga didelius statybinių medžiagų kiekius perkantiems verslams, nes galima derėtis dėl mažesnių kainų ir užmegzti naujų verslo ryšių.

Stogų statybos medžiagos

Nei vienas namas negali apsieiti be stogo, todėl tiems, kurie ieško statybinių medžiagų, greičiausiai reikia ir stogų įrengimui skirtos produkcijos. MerXu vėlgi turi, ką pasiūlyti. Tarp statybos medžiagų tikrai surasite visko, ko gali prireikti stogui, pavyzdžiui, medienos konstrukcijoms, įvairių stogo dangų, tvirtinimo detalių ar latakų sistemai reikalingų medžiagų.

Vidaus apdailos medžiagos

Jei ne tik statote pastatus, bet ir rūpinatės jų įrengimu, Jums reikia kokybiškų apdailos medžiagų. Patikimi tiekėjai siūlo plyteles, glaistus, tinkus, dažus ir kitas apdailai reikalingas medžiagas. Tiesa, MerXu platformoje galima įsigyti ne tik vidaus apdailos priemonių, bet ir fasadų įrengimui reikalingų medžiagų. Be to, MerXu yra platus asortimentas tiek vidaus, tiek lauko apšvietimo sistemoms reikalingų įrenginių, kurių rasite čia: https://merxu.com/lt/c/apsvietimas-3868f9c758d040b0948c9274488754bf/.

Iš esmės statybų verslas gali rasti visko, ko reikia pastatyti namą nuo pamatų iki pilnos apdailos, vienoje vietoje – tarptautinėje MerXu prekybos platformoje. Beje, jei esate didmenininkas ir norite rasti naujų prekių pardavimo galimybių, https://merxu.com/lt/ galite ne tik pirkti, bet ir parduoti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje