Skip to content

Išėjus iš „Prietelių“ šešėlio

MI informacija

Antradienį triukšmavo jau aštuntas šio sezono „Auksinio proto“ žaidimas. Šįkart jis vyko be beveik visąlaik pirmaujančios „Prietelių“ komandos. Ji nedalyvavo dėl rimtos priežasties (komandos branduolys buvo išvykęs į užsienio kelionę). Tad likusioms komandoms buvo galimybė išeiti iš „Prietelių“ šešėlio. Kažko ypatingo nenutiko, bet dėl pirmos vietos šįkart kovėsi „Tie patys“ ir „Apuokai“. 

„Tie patys“ pirmavo keturis turus ir eilės, o paskutiniame juos dviem taškais aplenkė „Apuokai“ (nuotr.), tad po žaidimo juokauta, kad iš „Tų pačių“ pirmąją vietą pavogė „Apuokų“ Grinčas (toks nekoks tipas, kažkada viename filme vogęs net Kalėdas). Praėjusio antradienio laimėtoja „Kaipgi taigis“ šįkart liko tik šešta, tad Vingių Jono abejonė „dar pažiūrėsim“ išsipildė. Pagaliau susiėmė „Susijamam“, šįkart įšokusi į prizininkų vežėčias. Kitos komandos sužaidė po valiai.

Po 8 žaidimų, turnyrinė lentelė atrodo taip: 1. „Vėžiukai“ – 362 taškai, 2. „Apuokai“ – 340, 3. „Prieteliai“ – 339, 4. „Rumpeliai“ – 337, 5. „Taigi kaipgis“ – 315, 6. „Tie patys“ – 313, 7. „Susijamam“ – 281 tšk.

J. Baltakio nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje