Skip to content

„Drūtūnų“ futbolininkai laimėjo rajono pirmenybes

Antradienį baigėsi šių metų atviros rajono mažojo futbolo pirmenybės, kuriose dalyvavo penkios komandos, bet turnyrą užbaigė keturios, nes Švenčionių futbolininkai po pirmųjų pralaimėjimų iš varžybų pasitraukė.

Kaip jau įprasta, įdomiausiai ir atkakliausiai vyko finalinė dvikova tarp nuolatinių varžovų – „Drūtūnų“ ir „Meikštų dvaro“ komandų. Jau pirmojo kėlinio pradžioje po taiklaus Luko Pajarsko smūgio, į priekį išsiveržė ignaliniečiai, bet po pertraukos energingiau jų vartų saugą Petrą Keperšovą pradėjo šturmuoti meikštiečiai. Per šias pirmenybes P. Keperšovą dar nebuvo pavykę „nuginkluoti“ nė vienai komandai. Bet šį kartą ir jam po gynėjų klaidos teko išimti kamuolį iš jo saugomų vartų.

Išlyginamąjį įvartė pasiekė vienas varžovų lyderių Aleksejus Grišinas. Po šio įvarčio rungtynių įtampa dar labiau paaštrėjo, nes nė viena komanda nenorėjo, kad dvikovos pagrindinis laikas baigtųsi lygiosiomis ir būtų mušami baudiniai. Ir vis dėlto, lemiamą žodį tarė „Drūtūnų“ komandos žaidžiantis treneris Tadas Bernotas, kuris tolimu ir stipriu smūgiu pasiekė lemiamą įvartį, kuris ir lėmė finalinės dvikovos baigtį – 2:1. Tad po metų pertraukos „Drūtūnams“ pavyko susigrąžinti rajono čempionų vardą, kurį pernai buvo praradę, ir iškovoti IKSC įsteigtą taurę bei aukso medalius. Meikštiečiai šįkart tenkinosi sidabro medaliais. Naudingiausio finalinių varžybų žaidėjo prizas buvo įteiktas drūtūniečių komandos lyderiui T. Bernotui.

Trečią vietą mažajame finale iškovojo taip pat T. Bernoto auklėtiniai – IKSC jaunieji futbolininkai, 3:0 nugalėję krepšininkų komandą.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje