Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Smurtas

Birželio 21 d., apie 19 val., vyras (gim. 1978 m.) namo kambaryje Linkmenų sen., konflikto metu moteriai (gim. 1985 m.) sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaisrai

Birželio 26 d., 20.50 val., ugniagesiai iškviesti į Liekių k. (Daugėliškio sen.). Atvykus PGP, atvira liepsna degė rąstinis namas. Namas rąstinis, negyvenamas, elektra išjungta. Gaisro metu pastatas sudegė visiškai, liko tik apdegę sienų elementai. 

Tą pačią dieną prieš vidurnaktį Didžiasalyje degė šiukšlės ir 4 pabėgiai. Ugnis užgesinta.

Gelbėjimo darbai

Birželio 26 d. ryte, Ignalinoje, Geležinkelio g., iš automobilio HYUNDAY buvo išsiliejęs dyzelinis kuras. 4 m² plote surinkti išsilieję naftos produktai, kelio danga nuplauta vandeniu.

Tą pačią dieną, 19.16 val. pranešta, kad Kazitiškio sen., kelyje Ignalina–Dūkštas, yra autoįvykis. Atvykus PGP, vyras iš automobilio jau buvo išlaisvintas ir paguldytas į GMP automobilį, medikai jį išgabeno į gydymo įstaigą. Buvo atjungtas automobilio „Lexus“ akumuliatorius. Panaudojus grandininį pjūklą buvo nupjauti eismo įvykio metu nulaužti medeliai.

Birželio 27 d., 22 val., pranešta, kad Ignalinoje, Ilgio ež. stovyklavietėje, dega dujinė viryklė. Jos degiklis buvo atsuktas maksimaliai. Ugniagesiai užsuko degiklį ir degimas liovėsi. Niekas nenukentėjo.

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje