Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Gaisrai

Liepos 27 d., 12.50 val., pranešta apie gaisrą N. Daugėliškyje, Didžiagirio g. Atvykus PGP, medinis namas degė atvira liepsna. Šalia jo priblokuotas mūrinis priestatas ir namo veranda. Gaisro metu visiškai sudegė stogas. Pradegė perdanga, išdegė namo koridorius, veranda, sulietas namo vidus su buvusiais namų apyvokos daiktais. Nuo degusio namo užsidegė seno didelio medžio drevė. Medis senas ir didelis, supuvęs, pašalintas grandiniu pjūklu. Gaisrui gesinti vanduo vežiotas iš gamtinio vandens telkinio 1 km atstumu. Įvykis tiriamas.

Tą pačią dieną, 16.57 val. pranešta apie gaisrą Peliagrindos k. (Linkmenų sen.). Atvykus PGP, atvira liepsna degė rąstinė pirtis. Gaisro metu ji sudegė, liko tik apdegusios sienos. Įvykis tiriamas.

Smurtas

Liepos 27 d., apie 21.30 val., Vidiškių sen., Rimšėnų k., vyras (gim. 1961 m.), būdamas neblaivus (2,59 prom.), sukėlė fizinį skausmą kitam vyrui (gim. 1999 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pirmasis sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Liepos 30 d., apie 16.30 val., Ignalinos r., sav. vyras (gim. 2003 m.) smurtavo prieš neblaivią (1,22 prom.) moterį (gim. 1963 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje