Skip to content

Naujienų srautas

Parengė Jonas BALTAKIS

Užkluptas girtas gydytojas

VšĮ Ignalinos rajono ligoninėje neblaivus darbo vietoje sulaikytas vidaus ligų gydytojas G. D. Jis atvažiuojantis, gyvena Švenčionių r. Šaltinis ligoninėje MI pranešė, kad į alkotesterį jis pripūtė 2,16 prom. G. D. teisinosi, kad jis esą vartojo gudobelės užpilą (lašus nuo širdies). Kažkur jau girdėta, jums taip neatrodo…

Ligoninės direktorė Daiva Vinogradova informavo, kad buvo sudaryta komisija įvykiui tirti. Faktams pasitvirtinus, G. D. atleistas iš gydytojo pareigų, ligoninėje daugiau nedirba.

Dirbo archeologai

Rugsėjo 6 d. Vidžiukiemio kaime (Kazitiškio sen.) darbavosi archeologų grupė: dr. Linas Kvizikevičius, UAB ,,Kultūros vertybių paieška“ direktorius ir specialistas-tyrėjas Eimantas Atanauskas, Vilniaus universiteto doktorantė Ingrida Čičiurkaitė, VšĮ ,,Kultūros paveldo išsaugojimo pajėgos“ prie Kultūros ministerijos vyr. specialistė ir šios įstaigos specialistas Giedrius Lukoševičius. Jų atliktų tyrimų išvados artimiausiu metu bus paskelbtos. Džiugu, kad svečiai apsilankė ir Ignalinos krašto muziejuje, kur juos sutiko ir su muziejaus veikla, ekspozicijomis supažindino, parodas kvietė apžiūrėti direktorė dr. Regina Mikštaitė-Čičiurkienė.

Kelionė pas latvius

Linkmenų kaimo bendruomenės nariai leidosi į kelionę autobusu po kaimyninę Latviją. Turbūt dauguma tautiečių Latvijoje geriausiai pažįsta gražiąją sostinę Rygą bei Baltijos jūros paplūdimius, tačiau linkmeniškiai nusprendė, kad verta pakeliauti ne tokiais įprastais maršrutais ir aplankyti ketvirtą pagal dydį šalies miestą, nuo sostinės vos 40 kilometrų nutolusią Jelgavą. Susipažino su jos įžymybėmis, pabuvojo pas sūrius gaminančius ūkininkus. Grįždami aplankė ir Biržų labiausiai lankomas vietas.

Seniūnijų sporto žaidynėse

Rugsėjo 2 d. Utenoje vyko Aukštaičių seniūnijų sporto žaidynės. Dalyvavo 9 seniūnijos iš Utenos, Ukmergės, Kupiškio, Visagino, Anykščių, Pasvalio, Panevėžio r., Molėtų ir Ignalinos.

Dviejose sporto šakose (iš 6 sporto šakų) mūsiškiai iškovojo prizines vietas: smiginio rungtyje – III vieta, senjorų krepšinyje 3×3 – II vieta. Dėkojame visiems dalyviams, nepagailėjusiems savo laisvo laiko ir šauniai atstovavusiems rajono savivaldybę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje