Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Vagystė

Sausio 30 d., apie 12 val., pastebėta, kad Tverečiuje, Č. Kudabos g., įsibrovus pro langą į buvusios Tverečiaus mokyklos pastatą, pagrobta 12 vnt. juodojo metalo lydinio radiatorių. Žala – 480 Lt.

Autoįvykis

Sausio 31 d., 17 val., strigailiškietis pranešė, kad ties Rupinskų k., važiuodamas automobiliu „Volvo V70“ partrenkė staiga į kelio važiuojamąją dalį išbėgusią stirną. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, stirna pabėgo, nežymiai apgadintas automobilis.

Triukšmadarys

Sausio 30 d. 21.18 val. ignalinietė pranešė, kad Ignalinoje, namuose, Smėlio g., triukšmauja sugyventinis O. Ch., kuris išmušė namo lango stiklą. Pažeidėjas sulaikytas neblaivus (tikrintis atsisakė) toje pačioje gatvėje, viešoje vietoje, pristatytas į PK išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Sausio 31 d., 21.23 val., ignalinietė pranešė, kad Ignalinoje, Smėlio g., pas jos 67-erių tėvą R. P. J. atėjo neblaivus asmuo ir išdaužė virtuvės lango stiklą. Žala – 50 Lt.

Promilės šaltyje

Sausio 31 d., apie 11 val., Ignalinoje, Geležinkelio g., nebodami šalčio slankiojo girti: 60-metis kaunietis J. K.  (4.79 prom.) ir 47-erių metų ignalinietis A. L. (4.61 prom.). Abu sulaikyti išsiblaivyti ir palydėti į šiltesnę vietą.

Mirtis

Sausio 31 d., 00.28 val., Ignalinos GMP slaugytoja pranešė, kad savo namuose, Šileikiškės k. (Ceikinių sen.), mirė staiga blogai pasijutęs 62-ejų R. A.. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje