Skip to content

Iš policijos suvestinių…

Autoįvykiai

Kovo 12 d. apie 8 val. pranešta, kad Ignalinoje, Aukštaičių g., ignalinietis J. K. prie pėsčiųjų perėjos sustojo su automobiliu „Toyota Carina“ praleisti pėsčiųjų ir į jo automobilį atsitrenkė iš paskos važiuojanti mašina. Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Apie 13.26 val. pranešta, kad Ignalinoje, Laisvės a., prie buitinių reikmenų parduotuvės, į automobilį „Toyota Yaris“ įvažiavo kitas automobilis ir iš įvykio vietos pasišalino. Nežymiai apgadinta „Toyota“, žmonės nenukentėjo.

Vagystė

Kovo 12 d. 1 val. Didžiasalyje (miestelyje), išlaužus 64-erių švenčioniškio P. B. sodyboje ūkinių pastatų durų spynas, pagrobta: traktoriaus ir automobilio akumuliatoriai, kampinis šlifuoklis, 4 darbo raktų rinkiniai bei kiti daiktai, taip pat iš traktoriaus kuro bako – apie 30 l dyzelinio kuro. Žala – 2940 Lt.

Apie 9.20 val. Senojo Daugėliškio gyventojas pranešė, kad iš jo kiemo penktadienį dingo miltų maišas, kurio vertė apie 50 Lt.

Kovo 13 d. 14.25 val. pranešta, kad Didžiasalio k. (Ignalinos sen.), nulaužus pakabinamas durų spynas, įsibrauta į 30-mečio vilniečio A. S. bei greta gyvenančio 53-ejų ignaliniečio D. Z. ūkinius pastatus. Šeimininkai teigia, jog iš pastatų jokie daiktai nebuvo pagrobti.

Mirė

Kovo 14 d. 14.46 val. pranešta, kad Ignalinoje, namuose Liaudies g., rasta mirusi 67-erių V. Š. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Girti

Kovo 12 d. girti pasirodė viešose vietose: Ignalinoje, Geležinkelio g. – 61-erių T. S. (4.04 prom.) ir 54-erių A. M. (4.24 prom.), taip pat 42-ejų R. S. (4.74 prom.) ir 44-erių V. R. (4.50 prom.), Dūkšte – 23-ejų uteniškis M. P. (1.49 prom.), Ignalinos autobusų stotyje – 42-ejų Mieleškių k. gyventojas R. S. (2.11 prom.), 44-erių V. R. ir 61-erių Mažėnų k. gyventojas T. S.., 61-erių Mažėnų k. gyventojas T. S. (1.97 prom.), 42-ejų Mieleškių k. gyventojas R. S. (2.61 prom.) ir 44-erių Pempiškės k. gyventojas V. R. (1.92 prom.). Visi pristatyti į rajono PK, kad išblaivytų ir protokolus pasirašytų.

Nereikalingas katinas

Kovo 13 d. 13.29 val. ignalinietė pranešė, kad Ignalinoje, šiukšlių konteineryje Laisvės g., maiše rado gyvą katiną. Pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Triukšmadariai

Kovo 12 d. apie 24 val. pranešta, kad Ignalinoje, M. Petrausko g., triukšmaujama. Minėto buto gyventojai įspėti dėl atsakomybės už viešosios rimties trikdymą.

Na ir kompanija…

Kovo 13 d. 2 val. 33-ejų ignalinietė V. B. pranešė, kad Ignalinoje, bute M. Petrausko g., išgertuvių metu kilo žodinis konfliktas tarp pranešėjos, S. B. ir 24-erių ignalinietės A. A. Kivirčo metu pastaroji pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „Nokia X2“, priklausantį N. V. Vėliau ji telefoną norėjo grąžinti, tačiau daugiabučio namo laiptinėje prie jos pribėgęs 30-metis A. R., kuris taip pat dalyvavo išgertuvėse, telefoną išplėšė jai iš rankų ir kumščiu trenkė jai į smakrą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Savo turtą saugokime patys

Lietuvos policija, kurios biudžetas, palyginti su pernykščiu, ženkliai sumažėjo, jau nebeturi galimybių dirbti kaip ankščiau. Todėl nuolat raginame ir perspėjame visus gyventojus, o ypač sodininkus ar negyvenamų ir nesaugomų kaimo sodybų savininkus, kad, atšilus orams nuvykę į savo sodybas ir radę jas apvogtas, neturėtų stebėtis, kadangi patys turime rūpintis savo turtu: įsirengti signalizaciją, vaizdo stebėjimo kameras, burtis į saugios kaimynystės grupes, apdrausti turtą. Atminkite, kad vagišiai pasirenka lengvai prieinamus, dažniausiai nesaugomus objektus, o tai labai apsunkina nusikalstamos veikos išaiškinamumą.

Tad kiekvienas dėkime pastangas, kad apsaugotume turimą turtą ir didinkime visuomenės saugumą visi drauge.

Sudegė

Kovo 14 d. 19.35 val. pranešta, kad Ignalinoje, Atgimimo g. 30-ojo namo kieme dega šiukšlių rūšiavimo konteineris. Jis sudegė visiškai. Konteineris priklauso UAB „Kompata“. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje