Skip to content

Rajone veikia dar viena „Saugios kaimynystės“ grupė

MI informacija

Mielagėnų seniūnijoje, Svylės kaime, jau antra savaitė, kai į „Saugią kaimynystę“ susibūrę kaimynai gali didžiuotis, jog nuo šiol juos vienija ne tik darbai, idėjos, pomėgiai, bet ir bendras tikslas – kovoti su nusikaltimais ir teisės pažeidimais, saugant vienas kito turtą ir siekis glaudžiai bendradarbiauti su policija, visuomenės atstovais ir kaimynais.

„Saugi kaimynystė“ – tai nusikalstamumo prevencijos priemonė, pagrįsta vietinių nusikalstamų veikų ir viešosios tvarkos pažeidimų užkardymu ir saugios bei jaukios savo aplinkos kūrimu.

Įkūrus saugią kaimynystę, ant nuosavų namų buvo klijuojami lipdukai, informuojantys apie kaimynų teritorijos stebėjimą ir kontroliavimą. Gyventojai susipažino su saugios aplinkos kūrimo svarba, aptarė „Saugios kaimynystės“ tikslus, uždavinius, apylinkę prižiūrintis inspektorius Audrius Liškevičius išdalino gyventojams savo vizitines korteles su kontaktiniais duomenimis bei atsakė į rūpimus klausimus.

Atminkite, kad vieningi ir budrūs kaimynai gyvena saugiai. Kurkite saugios kaimynystės grupes!

Dėl saugios kaimynystės grupių sudarymo prašome kreiptis į Jūsų apylinkę prižiūrintį inspektorių arba į rajono PK Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrį, tel. (8~386) 50441 (darbo dienomis nuo 8 iki 17 val.).

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje