Skip to content

„Auksinio rudenėlio“ turnyre sėkmė lydėjo ignaliniečius

Ignalinos kultūros ir sporto centro Sporto skyrius miesto stadione surengė tradicinį mažojo futbolo turnyrą „Auksinis rudenėlis“, kuriame dalyvavo Švenčionių, Pabradės, Zarasų ir Ignalinos jaunieji futbolininkai.

Jauniausių (12–13 metų) dalyvių grupėje tarp 6 komandų sėkmingiausiai rungtyniavo „IKSC-Drūtūnų“ Tado Bernoto auklėtiniai, nugalėję visus varžovus. Sėkmė lydėjo aikštelės šeimininkus ir kiek vyresnio amžiaus dalyvių grupėje, kurie nugalėjo Švenčionių, Pabradės ir Zarasų komandas.

Įdomiausiai ir atkakliausiai rungtyniavo pačių vyriausių dalyvių ir nuolatinių varžovų komandos – „Drūtūnai“ ir Švenčionys. Finale, rezultatu 3:1, ignaliniečiai įveikė kaimyninio rajono komandą. Tad šį kartą turnyrą laimėjo visos trys Ignalinos komandos, nors iki šiol vykusiose panašiose rungtynėse taures ir aukso medalius buvo laimėję ir Pabradės, ir Švenčionių jaunieji futbolininkai.

Vienas iš turnyro iniciatorių, Sporto skyriaus futbolo treneris T. Bernotas dėkojo šių varžybų nuolatiniam rėmėjui Petrui Keperšovui ir „Ginto vairavimo mokyklos“ vadovui.

Pasibaigus turnyrui, dar buvo surengta kamuolio varymosi atbulomis rungtis, kurią laimėjo Deividas Golubickas, pelnęs IKSC įsteigtą prizą.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje