Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Vakar ryte pastebėta, kad apiplėštos Dūkštelių (Senojo Dūkšto) kapinės, kuriose palaidotas prof. Adomas Hrebnickis ir dailininkas Jonas Rustemas. Jos neveikiančios, įrengtos po karo sudegusios bažnyčios šventoriuje. Vandalai nuo antkapių, taip pat ir nuo minėtų įžymių žmonių kapų, nuplėšė ir pavogė grandines ir kitas metalines antkapių detales, viską, ką tik pavyko nuplėšti. Greičiausiai tai metalo rinkėjų darbas, kurie pasirengę viską, kas tik į rankas papuola, parduoti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šūviai privačioje teritorijoje

Balandžio 6 d.74-eriųignalinietis pranešė, kad Kalvasalio kaime, N. Daugėliškio seniūnijoje, aptvertoje bei užrakintoje teritorijoje, kurioje veisiami ir auginami laukiniai gyvūnai, buvo nušauti ir pavogti du šernai, o vienas aptvertoje teritorijoje rastas nušautas.Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Gegužės 7 d. 42-ejų ignalinietė N. Ch. pranešė, kad Gilūtose jos buvęs 44-erių vyras V. Ch. metė į ją nenustatytą daiktą ir pataikė į kaktą. V. Ch. sulaikytas.

Tą pačią dieną 62-ejų J. N. pareiškė, kad apie 13 val. Ignalinoje, Taikos g., jį sumušė du nepažįstami vaikinai. Muštynių metu jam iš kišenės iškrito mobiliojo ryšio telefonas, kurį vienas iš vaikinų pagrobė.

Vis tą pačią dienąignalinietė pranešė, kad Gilūtų k., konflikto metu, jos buvęs vyras sukėlė jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tebedega žolė

Gegužės 7 d. Ginučių gyventojas pranešė, kad S. Ž. degino žolę ir gaisro metu apdegino pranešėjui priklausančių 15 vaismedžių. Žala – 1500 litų. Panašu, kad kaimynėlis „užsidirbo“…

Gegužės 8 d. žolė degė: Tverečiuje, išdegė apie 10 arų, prie Navikų (Didžiasalio sen.) – apie 2 ha žolės. Priežastis – neatsargus žmogaus elgesys su ugnimi (arba tyčinė veika).

Parengė Jonas BALTAKIS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje