Skip to content

Broliai Čepuliai – stipriausi šaškininkai

Ignalinos kultūros sporto centro Sporto skyrius surengė rajono šaškininkų pirmenybes. Gaila, kad šįkart nedalyvavo moterys, o dėl rajono čempionų vardo varžėsi tik vyrai. Kaip ir reikėjo tikėtis, tarp 10-ies dalyvių vėl sėkmingiausiai žaidė daugkartinis rajono čempionas Saulius Čepulis, nepralaimėjęs nė vienos partijos.

Jam atkakliausiai pasipriešino rajono rinktinės narys Algirdas Semaška, kuriam pavyko su čempionu sužaisti lygiosiomis. Tačiau pastarasis, patyręs vieną pralaimėjimą prieš jaunesnįjį S. Čepulio brolį Vytautą, turėjo pasitenkinti trečiąja vieta ir bronzos medaliu. Antrąją vietą iškovojo čempiono brolis Vytautas Čepulis, kuris sužaidė lygiosiomis su daugkartiniu Neįgaliųjų draugijos čempionu Arnoldu Patapavičiumi ir pralaimėjo savo vyresniajam broliui Sauliui.

Pakiliai žaidė vienas iš vyresniojo amžiaus šaškininkų Kazimieras Rimšelis, užėmęs ketvirtąją vietą. Jis surinko penkis taškus iš devynių galimų. Penktoji vieta atiteko kitam veteranui – Bernardui Kardeliui. Verta pagirti ir patį jauniausią šaškininką iš Ignalinos gimnazijos – Deividą Golubickį, kuris surinko tiek pat taškų (3,5) kaip ir B. Kardelis, sugebėjo nugalėti vieną iš lyderių Arnoldą Patapavičių, taip pat Kazimierą Rimšelį. Jis užėmė garbingą šeštąją vietą.

Pasibaigus pirmenybėms, jo organizatorius Mantas Ilgūnas pranešė, kad broliams S. ir V Čepuliams, taip pat A. Semaškai, teks ginti rajono garbę Žalgiriados sporto žaidynėse.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje