Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

 

Pavogė jautį, šaldytuvą, televizorių…

Sausio 31 d. UAB „Fintera“ įgaliotas atstovas pranešė, kad Kazitiškio sen., Daržininkų k., atlikęs gyvulių inventorizaciją pastebėjo, jog iš ganyklos dingo jautis. Žala – 1000 Lt. Turtas nedraustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Vasario 1 d. Dietkauščiznos k. gyventoja pareiškė, kad iš jos buto pavogtas šaldytuvas „Snaigė“ ir pranešėjos pasas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Vasario 2 d. 35-erių ignalinietis J. K. pranešė, kad nuo 2014-02-01 d., 15.30 val., iki 2014-02-02 d., 8.10 val., išlaužus lango rėmą, buvo įsibrauta į pareiškėjui priklausantį butą Aukštaičių g. ir iš jo pagrobta apie 120 litų, auksinai auskarai, pareiškėjo pasas. Žala – 220 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Tą pačią dieną ignalinietė pranešė, kad išgertuvių metu iš jai priklausančio buto pagrobtas televizorius, jo priedėlis, mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 410 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Už pasivažinėjimą ant ežero ledo – krūva nemalonumų

Už važinėjimą ant užšalusio vandens telkinio numatyta bauda iki 500 litų. Tačiau policijos pareigūnai perspėja – dažnai tokios pramogos prilyginamos pavojingam ar chuliganiškam vairavimui. O už tokius pažeidimus skiriamos ne tik tūkstantinės baudos, bet ir atimama teisė vairuoti iki dvejų metų.

Draudikai perspėja, kad įlūžęs automobilis tampa savininko galvos skausmu. Jei jį pavyks ištraukti, remonto išlaidų draudimas nedengs. Taigi, norintieji išbandyti automobilio galimybes ant ledo taip pat turėtų žinoti, kad įlūžus nemažai kainuos automobilį ištraukti. Susimokėti tektų ir už padaryta žalą gamtai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje