Skip to content

Čempionai žaidė čempioniškai

Ignalinos KSC Sporto skyrius surengė rajono atvirą pavasario šachmatų greitojo žaidimo („blic“) turnyrą, kuriame dalyvavo dešimt šachmatininkų ne tik iš Ignalinos, bet ir iš Utenos. Turnyrą laimėjo ir aukso medalį pelnė daugkartinis rajono čempionas Saulius Rackevičius. Antrą vietą iškovojo Maksimas Špakovas, o trečią – Maksimas Artemjevas. Šauniai turnyre žaidė ir S. Rackevičiaus auklėtiniai iš Utenos.

Prieš šį turnyrą rajono čempionas S. Rackevičius dar dalyvavo Lietuvos klasikinių šachmatų turnyre, kur varžėsi 44 dalyviai, tarp kurių buvo 7 šachmatų sporto meistrai. Šiame ilgame, savaitės trukmės, turnyre rajono čempionas užėmė garbingą 16 vietą.

Neseniai S. Rackevičius dar dalyvavo ir Seime vykusiame tradiciniame „Seimo taurės“ turnyre, kuriame varžėsi 101 sporto meistras ir didmeistris. Pelnęs 7 taškus iš 11 galimų, rajono čempionas kartu su 8 žaidėjais pasidalino 14–22 vietomis. Turnyrą laimėjo tarptautinė didmeistrė ir geriausia visų laikų Lietuvos šachmatininkė Viktorija Čmilytė.

Saulius Rackevičius (dešinėje) ir šįkart buvo neaplenkiamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje