Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Rasti palaikai?

Balandžio 15 d. P. P. pranešė, kad N. Daugėliškio sen., Pupinių k., šalia gyvenamojo namo kasant duobę, apie 1 m gylyje aptiko galimai žmogaus kaulų fragmentus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Balandžio 16 d., apie 0.20 val., Ažušilėje (Vidiškių sen.), 41-erių R. B., konflikto su sugyventine Ž. T. metu, rankoje turėto kirvio pentimi sudavė jai į galvą. R. B. sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Penki pažeidimai

Rajono agentūros vyr. specialistas Rimvydas Vilimas pranešė, kad baigė vykdyti aplinkosauginę akciją „Šiukšlių deginimo prevencija“. Nuo kovo 1 iki balandžio 15 d. vykdytos akcijos metu buvo tikrinama, kaip rajono gyventojai laikosi Aplinkos apsaugos reikalavimų, deginant sausą žolę, nendres, šiaudus bei laukininkystės ir daržininkystės atliekas. Akcijos metu glaudžiai bendrauta su ugniagesiais. Per pusantro mėnesio nustatyti penki pažeidimai, už kuriuos paskirtos administracinės baudos. Pažeidimais buvo padaryta ir žala aplinkai – pateikta pretenzijų atlyginti žalą daugiau kaip už 4000 Lt. Akcija parodė, kad gyventojams dar trūksta atsakingumo ar pervertinamos galimybės. Šiuo metu dar vyksta aplinkosauginės akcijos „Lydeka“, „Augintinis teršia – šeimininkas moka“, „Garažiukas“ ir „Tinklai“.

Teismuose

Transporto priemones vairavo neblaivūs ir už tai teismo nubausti: 43-ejų Rimantas Kaukėnas, sulaikytas Salomenkos k., 1,29 prom., nubaustas 2000 Lt bauda ir 24 mėn. atimta teisė vairuoti; 22-ejų Nerijus Bučelis, sulaikytas Švenčionių g., 1,41 prom., 1000 Lt ir 12 mėn. liko be „teisių“; 50-metis Hendrikas Stulgis, sulaikytas Švenčionių g., 0,62 prom., 1100 Lt ir 12 mėn. atimtas vairuotojo pažymėjimas; 21-erių Mark Minikovič, sulaikytas Ignalinos–Kaltanėnų kelyje, 1,80 prom., 2125 Lt ir 24 mėn. be automobilio; 23-ejų Eduard Kondratov, sulaikytas Andriejaukos k., 3,29 prom., važiavo ir be „teisių“, bauda – 4000 Lt.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje