Skip to content

Vieta, kur už nereikalingus daiktus dar ir pinigų moka

Tris savaites dirbantis pirmasis Ignalinoje lombardas ir komiso parduotuvė tarp gyventojų tampa vis populiaresni, todėl įstaigos savininkas Valdas Gaidelis dėkoja ignaliniečiams, kad jie naudojasi jų paslaugomis. Jeigu lombardas priima daugiau tik brangiuosius metalus ir jų dirbinius, tai komiso parduotuvė atvira bemaž visiems žmonėms.

Per laiką nuo atidarymo komisas prisipildė daiktais. Didžiąją jų dalį sudaro drabužiai (ypač vaikiški) ir avalynė, tačiau yra ir kitų daiktų: žaislų, vaikiškų vežimėlių, paveikslų, net dujų balionas atneštas. „Kol kas, žinoma, daugiau daiktų žmonės atneša, nei nuperka, tačiau ir perkančiųjų yra. Kasdien sulaukiame daug skambučių, pasiteiravimų. Kadangi darbo pradžioje lyg ir akcentavome, kad komise ypač laukiamos vaikiškos prekės, tai jų dabar daugiausia. Tačiau priimame parduoti ir kitus vertingus daiktus: vaizdo ir garso bei buitinę techniką, meno kūrinius, papuošalus (tarp jų ir gintarą), indus, servizus, dviračius, brangesnius mobiliuosius telefonus ir kitus vertingus daiktus. Svarbu, kad jie būtų kokybiški, nesugadinti“, – MI sakė lombardininkė Loreta Čeponienė.

Kokių nors nesusipratimų su klientais nebuvo. Buvo nusivylusių, kai komise nepriėmė atneštų menkaverčių daiktų (tarkim, pigios bižuterijos ar pigaus, seno susidėvėjusio mobiliuko), ir kai pinigų už atneštą daiktą iškart negavo. Sumokama, kai daiktas parduodamas. Todėl tenka nusivilti tiems, kas atneša kokį niekalą, tikėdamiesi tuojau pat gauti bent 20 Lt „degalams“, kai po vakarykščios „vamzdžiai dega“.

Lankantis parduotuvėje, į ją su didoku maišu atskubėjo jauna ignalinietė Lina. Atnešė moteriškų drabužių. „Vienų nenešioju, kitus „išaugau“, kabo jie spintoje, vietą užima. Išmesti gaila, dar apynaujai daiktai, gal komise kas nupirks, ir žmogui bus gerai, ir man nauda“, – sakė komiso klientė.

Taigi, komisas ta vieta, kur už jums nereikalingą daiktą dar ir pinigų galite gauti. Tad naudokitės šios įstaigos paslaugomis ir kaimynui, pažįstamam, draugui rekomenduokite čia užeiti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje