Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Gaisrų priežastis – kiauri dūmtraukiai

Spalio 12 d., 6.35 val. pranešta, kad Didžiasalyje, Salos g., dega medinis gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė namo vidus, sienų apšiltinimo medžiaga. Apdegė 5 m² sienos prie dūmtraukio. Koridorius užlietas vandeniu, patalpos išvėdintos. Gaisro priežastis – prakiuręs krosnies dūmtraukis.

Tą pačią dieną, apie 16.17 val. pranešta, kad Kazitiškio sen., Vardžiukiemio k., dega individualus medinis gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, pastatas degė atvira liepsna. Sudegė 70 m² stogo, stipriai apdegė kambarys, išdegė kambario medinė perdanga. Gaisro priežastis – krosnies dūmtraukio gedimas.

Spalio 13 d., 15 val. pranešta apie gaisrą Tverečiaus sen., Andriejaukos k. Degė nežinomo savininko medinio gyvenamojo namo dalis. Išdegė virtuvės patalpa ir joje buvę namų apyvokos daiktai, stipriai apdegė dar dvi patalpos. Įvykis tiriamas

Spalio 14 d. užregistruoti dar du gaisrai. Apie 20.03 val. pranešta, kad Didžiasalyje dega nežinomo savininko medinis sandėliukas. Atvykus ugniagesiams, jis jau buvo sudegęs. Įvykis tiriamas. Tądien vakare, apie 20.39 val. pranešta, kad N. Daugėliškio sen., Šiūlėnų k.,  dega ražienos. Išdegė apie 5 m². Įvykis tiriamas.

Neteko darbo ir pensijos

Darbo sienos apsaugos sistemoje ir teisės į užtarnautą pareigūno pensiją neteko Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės Sargybų skyriaus jaunesnysis specialistas Remigijus Slidziauskas. Jis su pažįstamu muitininku sudarydavo sąlygas per Ramoniškių punktą iš Rusijos į Lietuvą atvežti kontrabandinių rūkalų.

46-erių pareigūnas iš pareigų antradienį atleistas Ignalinos rinktinės vado Vladimiro Ščajevo įsakymu. Iki atleidimo iš vidaus tarnybos joje R. Slidziauskas buvo ištarnavęs daugiau kaip 21-erius metus ir įgijęs teisę į pareigūno pensiją. Dabar tokią teisę jis prarado. Išsamiau apie tai – antradienio numeryje.

Tikrina greitį

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kelių policijos pareigūnai, siekdami mažinti eismo įvykių, vykstančių dėl leistino važiavimo greičio viršijimo bei juose nukentėjusių žmonių skaičių, šią savaitę, spalio 12–18 d., rajono keliuose kontroliuoja greitį.

Smurtas

Spalio 12 d., apie 19 val., Ignalinos sen. neblaivus (1,55 prom.) 54-erių vyriškis panaudojo fizinį smurtą prieš savo 54-erių sutuoktinę. Įtariamasis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Patikslinimas

Antradienio MI numeryje, informacijoje „Šuolis į mirties glėbį“, įsivėlė klaida. Įvykis Bokšto g. įvyko ne rugsėjo, o spalio 10 d. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje