Skip to content

Trečioji liepsnų auka

MI informacija

Lapkričio 26 d., 17.13 val. pranešta, kad Navikuose, Kalno g. (Didžiasalio sen.), dega A. S. gyvenamasis namas, o šeimininkas gali būti jo viduje. Atvykę ugniagesiai medinį namą rado degantį atvira liepsna. Apie 18.14 val. namo viduje rastas ir išneštas stipriai apdegęs 69-erių namo šeimininko kūnas. Iš namo išneštas dujų balionas. Gaisro metu išdegė pusės namo vidus, nudegė stogas. Vandenį į gaisravietę vežiojo UAB „Birvėtos tvenkiniai“ technika, gaisrą gesino trys cisternos.

Įvykį tiria priešgaisrinės apsaugos inspektoriai (kad nustatytų gaisro priežastį). Tyrimą A. S. mirties priežasčiai nustatyti tiria rajono PK. MI žiniomis, vyras gyveno vienas, nevengė stiklelio, bet gaisro priežastis, kaip įtariama, su tuo nesusijusi. Viena iš versijų – gaisras kilo dėl kiauro dūmtraukio.

Šiemet tai jau trečias gaisre žuvęs žmogus rajone. Pernai aukų visai nebuvo.

Vagystė

Lapkričio 28 d., apie 16 val., Linkmenų sen. nuo ežero kranto pavogta 47-erių gyventojui priklausanti valtis ir šašlykinė. Nuostolis – 240 eurų.   

Smurtas

Lapkričio 28 d., apie 22.40 val., Ignalinoje, Atgimimo g., 31-erių vyriškis panaudojo fizinį smurtą prieš savo 46-erių metų sugyventinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Lapkričio 29 d. savo namuose Ignalinoje, Liaudies g., rastas miręs 75-erių vyras. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje