Skip to content

Pabėgėlių „integracijos“ pasekmės: įjungtos kameros telefonuose bei nacių patruliai

Sakyčiau, prisižaidėme. Kol kas esme tik stebėtojai, bet kas paneigs, kad pabėgėliai taip sėkmingai „integravęsi“ Vokietijoje, Prancūzijoje, Suomijoje bei kitose valstybėse, nepraplės integravimosi plotų. Kai kurie juokiasi, kad nėra jiems ką veikt Lietuvoje. Pažiūrėjus, ką jie veikia jau minėtose valstybėse – Lietuvoje tikrai turėtų kur ir su kuo integruotis… (saugok, Dieve!).

Vokietija verkia

Skaudu klausytis, kas vyksta Vokietijoje. Didelė dalis pabėgėlių yra patogaus gyvenimo ištroškę afganistaniečiai, pakistaniečiai, alžyriečiai, marokiečiai, tunisiečiai. 80 proc. tų esą pabėgėlių yra sveiki jauni vyrai iki 30 metų, namuose palikę žmonas ir vaikus, kuriuos esą vėliau kažkaip atsigabens. Koks normalus vyras paliktų žmoną su vaikais karo lauke, o pats bėgtų lauk iš šalies? Šie esą pabėgėliai yra karo produktas. Jie nieko nebijo, jie nieko negerbia, jiems nėra jokių taisyklių. Jie tik nori patogiai gyventi. Vokiečių policininkai nusikaltusių alžyriečių, kurie jau tapo super žvaigždėmis dėl savo juodų darbų, net negali išsiųsti atgal, nes nėra tokio įstatymo. Be to, niekas nežino, kur siųsti, nes jie dokumentų neturi, o registracija užpildyta melagingais duomenimis. Interneto platybėse paviešinta vaizdo medžiaga, kai kompanijos pabėgėlių kabinasi prie merginų metro, o jas apgynusius vyresnio amžiaus vyrus šie ima daužyti. Žmonės Vokietijoje pradėjo visur vaikščioti su įjungtomis vaizdo kameromis telefonuose, tačiau… ką tuo pasieks. Pabėgėliams visur įjungta žalia šviesa…

Suomijoje – „Odino kariai“

„Kada po naktinių miestų gatves ima vaikščioti antiimigrantų patruliai, vadovaujami neonacių, tuo pačiu svarstydami etninių valymų klausimus, galima drąsiai tvirtinti, jog migracijos krizės toliau neigti nebegalima“, – rašoma interneto svetainėje sarmatas.lt.

Suomių ultradešinioji grupuotė „Odino kariai“ prisiekė ginti „savo žmonas, drauges ir vaikus“ nuo imigrantų antplūdžio ne žodžiais, o darbais. Grupuotės nariai tvirtina, kad turi skyrius visoje Europoje ir paskelbė bendrą mobilizaciją po to, kai pamatė visišką suomių valdžios bejėgiškumą.

Kemi miesto, esančio Suomijos vakaruose gatves „kariai“ patruliuoja su gąsdinančios išvaizdos mastifu (šuns veislė). Jauni 26–50 metų vyrai dieną būna eiliniai darbo klasės atstovai, o naktį virsta „Odino kariais“.

Manoma, jog šiuo metu Odinas turi 600 „karių“ ir 25 skyrius Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Estijoje, Vengrijoje ir net Britanijoje bei JAV.

Kai kurių grupuotės narių teigimu, „nacizmas ne toks blogas, kaip atrodo“, ir „jame yra protingų dalykų“, kaip, pavyzdžiui, „nacionalinės kultūros apsauga“.„Jeigu situacija išliks tokia, kaip dabar, etniniai valymai taps neišvengiami. Karas tarp krikščionybės ir islamo tęsiasi šimtus metų ir pasibaigs tik visiška kažkurios iš religijų pergale. Na, o mes kovosime už savo kultūrą, žemę ir žmones. Baltieji gyventojai bus sunaikinti, jeigu viskas vyks taip, kaip dabar“, – DailyMail pasakoja „Odino kariai“.

Trijų vaikų tėvas, 39-erių Mika Kempainenas, dirbantis virėju vietos restorane, pasakė, jog prisijungė prie „Odino karių“ po to, kai pamatė, kad grupė migrantų fotografuoja jo vaikus šalia mokyklos. „Neturiu jokių problemų dėl odos spalvos ar kitų žmonių kultūros. Reikalas čia visiškai ne rasizme. Mes paprasčiausiai bandome apginti savo vaikus, išlaikyti mūsų gatvių ir namų saugumą. Mes – ne nacistai. Mes esame savo puikios šalies – Suomijos – patriotai“, – teigė vyras.

Nuo 2015-ųjų rudens Suomija, kurios gyventojų skaičius siekia 5,5 milijono, priėmė 32 tūkst. imigrantų, tai yra dešimt kartų daugiau, nei per visus praėjusius metus.

1941-ųjų pradžioje, leidus Suomijos vyriausybei, Helsinkyje buvo atidarytas suomių savanorių verbavimo punktas į SS kariuomenę. 1941 gegužės pradžioje užsirašė savanoriais ir išvyko į reichą 1085 žmonės. Iš viso hitlerinės Vokietijos pusėje Antrojo pasaulinio karo metais kariavo per 4 tūkst. suomių.

Naudota DailyMail ir sarmatas.lt informacija

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje