Skip to content

,,Ežerų krašto 2017“ futbolo turnyras

Birželio 21 d. į tradicinį vaikų futbolo turnyrą „Ežerų kraštas 2017“susirinkę dalyviai patyrė visų gamtos stichijų jėgą: kaitrios saulės spindulių šilumą slopino piktokas gūsingas vėjas, o vėliau virš Česlovo Kudabos progimnazijos stadiono, kuriame vyko varžybos, pakibo tamsūs debesys, pabėrę krušą ir lietų. Kadangi nebuvo kur pasislėpti nei nuo kaitros, nei nuo stambių šalto lietaus lašų, futbolininkai bei teisėjai tiesiogine prasme savo kailiu jautė permainingą orą.

Nepaisant to, varžybos stabdomos nebuvo ir 10 berniukų bei mergaičių komandų varžėsi dėl nugalėtojų vardo. Buvo apdovanoti ir naudingiausi vartininkai, žaidėjai bei gynėjai, visos dalyvavusios komandos gavo atminimo taures.

Keturios berniukų komandos iš Švenčionėlių, Trakų, Ignalinos ir Vidiškių žaidė rato sistema. Sėkmė tądien lydėjo svečius iš Švenčionėlių, kurie namo parsivežė pirmosios vietos taurę bei medalius. Antroji vieta atiteko trakiškiams, o ignaliniečiams – trečioji. Švenčionėlių komandos vartininkas Vismantas Marcinkėnas išrinktas geriausiu iš visų. Geriausiu gynėju pripažintas tos pačios komandos žaidėjas Erikas Subačius, o naudingiausio žaidėjo apdovanojimą gavo Modestas Graliauskas iš Trakų.

Mergaitės buvo suskirstytos į du pogrupius, iš kurių po pusfinalio rungtynių finale susitiko ignalinietės ir vilnietės. Rezultatu 1:0 laimėjo Vilniaus FM komanda, Ignalinos KSC žaidėjas stumtelėjusi į antrąją vietą. Trečioji vieta atiteko Utenos-2 komandai, pergalę rezultatu 5:0 išplėšusiai iš Utenos-1 žaidėjų. Geriausios vartininkės apdovanojimą laimėjo uteniškė Ieva Tumėnaitė, naudingiausios žaidėjos – vilnietė Agata Šliažaitė, geriausios gynėjos – Adrija Skudutytė.

Kitą dieną turnyro dalyviai ilsėjosi keliaudami po ANP bei pramogaudami Drūtūnų stovyklavietėje.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje