Skip to content

Vyko rajono šaškių pirmenybės

Manote, žaidybines situacijas nagrinėja ir emocijomis kunkuliuoja tik fiziškai aktyviai rungtyniaujantys sportininkai? Tikrai ne! Apsilankius šaškių pirmenybėse buvo galima pamatyti, kad ir joms pasibaigus žaidėjai dar ilgai aptarinėja galimus ėjimus ir apmaudauja dėl klaidų.

Susirinkę Ignalinos kultūros ir sporto centre gruodžio 10 d. vyrai ir moterys varžėsi, kuris tądien geresnę strategiją pasirinks, geriau varžovo veiksmus nuspės. Dalis žaidėjų jau tapę nuolatiniais šių pirmenybių dalyviais, tad įdomu ir vienas kito progresą, per metus pasiektą, stebėti, su kitais save palyginti.

Žaidžiant rato sistema paaiškėjo šie nugalėtojai: moterų 3-iosios vietos nugalėtoja tapo Ramunė Stasiūnaitė, 2-osios vietos laimėtoja – Inga Besusparienė, o 1-osios vietos medaliu pasipuošė Laima Šalnienė. Tarp vyrų 3-iąją vietą iškovojo Vygantas Dilys, 2-ąją – Vytautas Čepulis, o 1-ąją – Saulius Čepulis.

Prizininkai V. Čepulis, S. Čepulis ir L. Šalnienė atstovaus mūsų rajonui Lietuvos sporto draugijos ,,Žalgiris“ žiemos sporto žaidynėse Alytuje.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje