Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Grasina nužudyti

Liepos 17 d., 81-erių moteris, gyv. Dūkšto sen., Dvarykščiaus k., pareiškė, kad 30-metis anūkas nuolat grasina ją nužudyti ir padegti namus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 16 d., apie 19.25 val., Didžiasalyje, Birvėtos g., prieš nepilnametį vaikiną (gim. 2002 m.) smurtavo jo motinos 26-erių neblaivus (2,21 prom.) sugyventinis. Jis sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 20.47 val., vėl Didžiasalyje, Karalyčios g., 58-erių vyras smurtavo prieš savo vienmetę sugyventinę. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 18 d., apie 14.38 val., girta 58-erių moteris, gyv. Didžiasalyje, Karalyčios g. (2,56 prom.) pareiškė, kad namuose  kilus žodiniam konfliktui, neblaivus vienmetis sugyventinis (1,95 prom.) kumščiu trenkė į veidą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos aps. VPK areštinę. Ar čia tik ne prieš dvi dienas nutikusios istorijos (liepos 16 d., 20.47 val.) recidyvas?

Fotolia.com nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje