Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Smurtas

Gruodžio 20 d., apie 16.30 val., namuose Vidiškėse, Melioratorių g., 55-erių vyras sumušė savo 50-metę žmoną, taip sukėlė jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras uždarytas į Utenos AVPK areštinę.

Gruodžio 22 d., apie 15.30 val., Kazitiškio sen., Sungardų k., neblaivus 49-erių vyras (1,49 prom.) namuose smurtavo prieš 58-erių, taip pat neblaivią sugyventinę (1,57 prom.), dėl ko moteriai buvo sukeltas fizinis skausmas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Gruodžio 23 d., apie 3 val., sodyboje Ažušilės k., Vidiškių sen., konflikto metu 21-erių vyrą, gyv. Antalksnėje, ir 21-erių vyrą, taip pat gyvenantį Antalksnės k., sumušė pažįstami jaunuoliai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės prie vairo

Gruodžio 25 d., apie 22.45 val., Ignalinoje, Ateities g., sustabdytas automobilis VW PASSAT, kurį vairavo neblaivus25-erių vyras. Pasitikrinti blaivumą atsisakė, neblaivumas nustatytas gydytojo apžiūros metu, paimtas kraujo mėginys alkoholio kiekio kraujyje nustatyti. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Gruodžio 25 d., apie 8.45 val., Dūkšte, Zarasų g., globos namuose rastas 89-erių moters kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje