Skip to content

Turint internetą iš namų eiti nebereikia

MI informacija

Retas žmogus susimąsto kaip smarkiai jų gyvenimą pakeitė internetas. O išties jis tą padarė tiesiog kardiniai. Dabar situacija yra tokia, jog žmogus savo namuose turintis internetą gali paprasčiausiai nebeiti į lauką – viską padaryti ir įsigyti galima tiesiog internetu.

Šiame straipsnyje supažindinsime su kasdieninėmis interneto teikiamomis galimybėmis, kurios padeda žmogui sutaupyti laiko ir kai kuriais atvejais yra itin patogios kasdieniam gyvenimui.

Galima pirkti maistą

Daug kas nemėgsta ar neturi jėgų eiti apsipirki į parduotuvę. Dabar to daryti nebereikia. Net keli prekybos centrai teikia paslaugas internetu. Užėjus į svetainę tereikia susidaryti savo prekių krepšelį ir jis jums pristatomas tiesiai į namus. Už atvežimą mokėti dažniausiai nereikia, todėl žmogus tikrai sutaupo laiko.
Anksčiau tekdavo girdėti, jog kai kurios atvežamos prekės būna blogos kokybės. Pavyzdžiui, daržovės vežant suspaudžiamos ir nebetenka savo šviežumo. Visgi, panašu, kad šią problemą prekybos centrai jau išsprendė ir maistą internetu užsisako vis daugiau žmonių.

Internetu maistą galima užsisakyti ir praktiškai iš bet kurios kavinės. Jums tereikia nueiti į savo pamėgtos maitinimosi įstaigos svetainę ir pasirinkti tai, ką valgysite. Užsisakyti maistą galima net iš tokių restoranų, kaip „Mcdonalds“.

Taigi, bent jau dėl maisto jums tikrai neverta eiti iš namų – viską galite gauti interneto pagalba.
Sėkmingas darbas

Žinoma, yra daugybė darbų, kurių iš namų tikrai nenudirbsi, tačiau standartinis darbas biure dažniausiai yra vykdomas interneto pagalba, todėl tą puikiai galima daryti ir būnant namuose. Daugybė įmonių jau dabar suteikia galimybę dirbti online būdu, kadangi tai nei kiek nekenkia galutiniam darbo rezultatui.

Maža to, kai kurios įmonės net neturi ofisų – tame taip pat yra logikos, kadangi jų išlaikymas kainuoja, o tokie kaštai kartais gali ir neatsipirki.

Taip, absoliučiai visko iš namų tikrai nenudirbsite, tačiau jeigu turite poreikį dienas leisti namuose, rasti darbą nuotoliniu būdu šiais laikais tikrai nėra problematiška.

Stalo ir kiti žaidimai

Jei anksčiau žmonės šachmatais galėdavo žaisti tik su kitais žmonėmis gyvai, prie vieno stalo, tai dabar tai visi be kliūčių galima daryti tiesiog internete. Tokia pati situacija su garsiuoju „Monopoly“ žaidimu – internete jis net šiek tiek patogesnis, kadangi niekas neturi padavinėti kortelių ar būti vadinamuoju banku.
Taip pat namuose galima žaisti ir kitus žaidimus. Pavyzdžiui internetiniai lošimų automatai yra taip ištobulėję, kad dažnai net lenkia savo fizinius pirmtakus.

Be abejonės, internetu galite įsigyti ir momentinius loterijų bilietus. Jei mėgstate žaist i„Teleloto“, tai dabar jums tikrai nėra būtinybės bilietą pirkti parduotuvėje – tą be problemų padarysite internetu.

Virtualus gyvenimas

Lietuvoje tai dar nėra paplitę ir greičiausiai tiesiog nepriliptų mūsų kultūroje, tačiau teoriškai tai – įmanoma. Virtualus gali būti visas gyvenimas. Japonijoje ir Pietų Korėjoje yra paplitę tokio tipo kompiuteriniai žaidimai, kur žmonės galima sakyti tikrąja to žodžio prasme žaidžia gyvenimą.

Žaidimuose jie tuokiasi, skiriasi, aiškinasi santykius, įsigyja augintinius ir aro daugybę dalykų, kuriuos galėtų veikti ir realiai. Kartais tokių žaidimų žaidėjai santykius net aiškinasi teisme, o tai tik parodo kokią svarbią rolę jie skiria tokiems žaidimams.

Taigi, dažnai net nesusimąstome kaip smarkiai mūsų gyvenimui įtaką daro internetas. Jai pasiduoda toli gražu ne kiekvienas, tačiau dabartinės interneto galimybės tokios plačios, kad labai norėdamas žmogus iš savo namų galėtų neišeiti, kad ir 50 metų.

Daugiau: REGULIUOJAMO AUKŠČIO STALAS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje