Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Promilės

Spalio 6 d., apie 19.50 val., Vidiškių sen., Rimšėnų k., 27-erių vyras, būdamas neblaivus (1,68 prom.) ir neturėdamas teisės vairuoti, vairavo automobilį „Audi 80“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskrities VPK areštinę.

Policija prašo pagalbos

Spalio 2 d., apie 11.09 val., N. Daugėliškio k., Jaunimo g. esančioje aikštelėje buvo apgadintas elektros stulpas. Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino. Jei buvote įvykio liudininku ir matėte šį įvykį, ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti skubios pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresn. tyrėjai Erikai Luneckienei. 

Tel.: 8 700 65315, 8 610 24937 arba rašykite el. p. erika.luneckiene@policija.lt

Smurtautojas sulaužė ranką

Spalio 6 d., apie 3.50 val., Vidiškėse, Naujakurių g., namo kambaryje neblaivus (atsisakė pasitikrinti girtumą) 48-erių vyras smurtavo prieš bendraamžę žmoną. Ignalinos ligoninėje moteriai diagnozuotas rankos kaulo lūžis. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugsėjo 30 d., apie 21 val., Dūkšte, vaikų darželio teritorijoje24-erių vyrąbe jokios priežasties sumušė du vyrai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 4 d., apie 12 val., namuose Linkmenų sen., Grikiapelės k., 44-erių vyras smurtavo prieš savo 71-erių motiną. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras, pareiškus įtarimus, paleistas. 

Spalio 5 d., apie 14 val., Dūkšte, Laisvės g., namuose neblaivus (2,15 prom.) 57-erių vyras smurtavo prieš metais vyresnę sugyventinę. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į Utenos apskr. VPK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Laužė duris

Spalio 5 d., ryte 4.47 val., Vidiškėse, Naujakurių g. 7, ugniagesiai gelbėtojai vyko padėti policijai atidaryti vidines namo duris. Panaudojus hidraulinę įranga medinės durys atidarytos, įleisti policijos pareigūnai. Viduje buvo užsirakinęs neblaivus vyras. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje