Skip to content

Vienų – pamiršta, kitų – itin mėgstama

Akivaizdu, bet neįtikėtina. Tūkstančius kartu ėjote takeliu tarp parduotuvės „Liepa“ ir Ignalinos Miko Petrausko muzikos mokyklos, vedančiu lik Ignalinos Č. Kudabos progimnazijos stadiono. Ir greičiausiai nieko įtartino nepastebėjote. Bet jei mes nepastebime, nereiškia, kad ten nieko nėra.

Einant takeliu, atrodo visai atviroje vietoje praeini garažus. O štai ten ir vyksta pats smagumėlis. Mokinukams ten – rojus, nes tai nuo suaugusiųjų žvilgsnių tobulai apsaugota vieta. Kaip bežiūrėk, jos nesimato pro aplink esančių įstaigų langus, „nepaima“ ir miesto kamera. Tuo, žinoma, naudojasi išradingumo nestokojantys paaugliai. Prie garažų renkamasi rūkyti visko, kas rūkoma, pabendrauti suaugėliškai. Nevengiama ten ir santykių aiškintis ar priekabiauti prie į mokyklą ar iš mokyklos einančių mažesniųjų, silpnesniųjų. Apie aktyvų paauglių naktinį gyvenimą šioje vietoje liudija ir randami atitinkami radiniai, kuriuos mato žmonės, nešdami atliekas į čia pat stovinčius konteinerius. 

Policijos pareigūnų 24 val. čia nepastatysime, mokyklos administracija taip pat nėra pajėgi nuolat palaikyti tvarką, bet tikrai labai pagelbėtų stebėjimo kamera – įsitikinę miestelėnai. 

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje