Skip to content

Pergales keičia pralaimėjimai

MI informacija

Po sėkmingos „Vilkakalnio“ išvykos (dviejų pergalių) į Žemaitiją, sėkmingo žaidimo RKL rungtynėse tikėtasi ir namuose, kur ignaliniečiai žaidė su Pakruojo ir Marijampolės komandomis. Tačiau, deja, kamuolys apvalus… 

Su Pakruoju rungtynės nuo pat pradžios klostęsi nelengvai. Ne kartą rezultatas buvo lygus, bet svečiai atkakliai didino taškų skirtumą ir po trijų kėlinių rezultatas buvo svečių pusėje 53:71. Paskutiniame kėlinyje ignaliniečiai bandė situaciją gelbėti, tačiau atotrūkis buvo per didelis ir rungtynės pralaimėtos 76:87 (18:23, 16:22, 19:26, 23:16).

Net 26 taškus komandai pelnė Modestas Mackevičius. Aurimo Pociaus sąskaitoje 16  taškų, 13 – Gelmio Ramanecko – 13, 12 – Gyčio Druteikos – 12 tšk.

Kitą dieną „Vilkakalnio“ krepšininkų laukė Marijampolės ŽSM „Kalstata“.  Ir šįkart savos sienos nepadėjo, pralaimėta 100:106.  Neužteko net Žygimanto Gedžiūno pelnytų 32 taškų. M. Mackevičiaus taupyklėje šįkart buvo 22 taškai, Tomo Gasparavičiaus – 17, Roko Maižiešiaus – 14 taškų. Šie du pralaimėjimai komandą turnyrinėje lentelėje nustūmė į devintąją vietą. 

Artimiausios  „Vilkakalnio“ rungtynės vėl Ignalinoje. Vasario 15 d. susitiksime su Kėdainių „SC Ateitis-Balticum“.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje