Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Gaisre žuvo žmogus

Gruodžio 3 d., apie 23.35 val., iš degusio namo Naujojo Daugėliškio k., Jaunimo g., vežama į ligoninę, GMP automobilyje mirė 74-erių moteris. Kaip praneša ugniagesiai, 23.13 val. gavus kaimynų pranešimą ir atvykus į gaisrą, pastato stogas degė atvira liepsna. Namas vieno aukšto, perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu. 23.33 val.  iš degančio namo buvo išnešta nesąmoninga moteris, kuri rasta gulinti lovoje, ji medikų jau buvo atgaivinta. Tačiau pakeliui į gydymo įstaigą – mirė. Moteris buvo apdegusi veidą ir krūtinę. Gaisro metu nudegė pastato stogas, pradegė 40 m² perdangos, išdegė 40 m² pastato vidaus. Stipriai aprūko ir sulieta vandeniu likusi pastato dalis, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Vanduo vežiotas iš tvenkinio, esančio už 1 km. Galima gaisro priežastis – netvarkinga krosnis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Promilės

Gruodžio 6 d., apie 17.55 val., Ignalinoje, Švenčionių g., patikrinimui sustabdyto automobilio „Ford S-Max“ 46-erių vairuotojui nustatytas 2,11 prom. neblaivumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK areštinę.

Smurtas

Gruodžio 4 d., apie 3.45 val., Bėčiūnų k. konflikto metu neblaivų (0,34 prom.) 17-metį jaunuolį sumušė kitas bendraamžis. Abu vyrai visaginiečiai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Gruodžio 2 d., apie 17.05 val., Ignalinoje, Ligoninės g., rastas 54-erių vyro kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje