Skip to content

Koks augintinis Jums labiausiai tinka pagal Zodiako ženklą?

MI informacija

Visi žmonės gyvūnus renkasi pagal savo standartus – vieni atsižvelgia į priežiūros ypatybes, kiti į aplinkinių nuomonę, o dar kiti ieško augintinio, derančio prie asmeninio temperamento. Vienas iš žaismingų būdų, kaip patikrinti, ar su gyvūnu būsite suderinami – Zodiako ženklų pasitelkimas.

Ugnies stichijos ženklai (Avinas, Liūtas, Šaulys)

Neretai tai pasitikintys savimi žmonės, kuriems patinka aktyvus gyvenimo būdas. Jie trokšta naujų iššūkių, pokyčių ir nuolat bando realizuoti save. Tai – tikri lyderiai, kurie neieško žodžių kišenėje. Gyvūnas, labiausiai patenkinantis tokios asmenybės poreikius – šuo. Auksaspalvis retriveris arba vokiečių aviganis – tos veislės, kurios tikrai nudžiugintų Ugnies stichijos Zodiako ženklą. Šie šunys – puikūs kompanionai, kurie yra ištikimi, mylintys ir besidžiaugiantys judriu laisvalaikiu su savo šeimininku. Žinoma, kad ir kiti gyvūnai gali pademonstruoti ekstravagantišką asmenybę. Iš kačių veislių pati energingiausia – Bengalijos. Šios katės niekada neatsisako žaidimų, yra kalbios ir myli visus šeimos narius, tad idealiai tinka žmonėms, gimusiems po Ugnies stichijos ženklu.

Žemės stichijos ženklai (Jautis, Mergelė, Ožiaragis)

Žemės elementas atspindi ramybę, stojiškumą ir pastovumą. Šie žmonės vertina stabilumą tiek asmeniniame gyvenime, tiek karjeros srityje. Šie individai sunkiai prisileidžia kitus, atidžiai išanalizuoja kitų elgesį ir tuomet pasidaro savo išvadas. Gyvūnas, kuris atitinka tokius bruožus – naminis ežys. Šis pasirinkimas nesukels daug problemų, nes ežiukai neturi daug specifinių poreikių. Žemės stichijos ženklams tokie augintiniai yra labai priimtini, nes yra tylūs, nors kartais ir nusprendžia palakstyti nakties metu. Kita alternatyva – katės. Niekas už šiuos Zodiako ženklus geriau nežino, ką reiškia asmeninės erdvės troškimas, todėl šis gyvūnas būtų idealus kompanionas. Tereikia jam suteikti pakankamai komforto – apsilankykite “Alphazoo” ir išrinkite būtinus reikmenis savo keturkojui. Čia rasite visko: nuo kokybiško kraiko iki skirtingų rūšių maisto savo katei.

Oro stichijos ženklai (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis)

Šie žmonės – intelektualūs ir draugiški. Jie visada žino, kokia tema pakreipti pokalbį ir sugeba greitai reaguoti į kilusias bėdas ar klausimus. Juos slegia rutina, todėl jie neretai imasi daug naujų veiklų, kurias ne visada pabaigia. Tinkamas augintinis – papūga. Būdami namuose Oro stichijos ženklai niekada nesijaustų vieniši ir turėtų tinkamą kompaniją. Paukščiai nereikalauja daug dėmesio, bet yra labai įdomūs gyvūnai, kas ir patrauktų šiuos individus. Kitas įdomus pasirinkimas – triušiukas. Šie gyvūnai yra labai mieli ir draugiški, kuria jaukią aurą aplinkui save. Oro elemento žmonėms jie gali atnešti daug laimės vien dėl to, nes dauguma jų vertina estetiką ir grožį.

Vandens stichijos ženklai (Vėžys, Skorpionas, Žuvys)

Dauguma šių individų pasižymi jautriomis ir intuityviomis asmenybėmis. Šie žmonės turi nemažai paslapčių ir dažniau renkasi klaidžioti savo fantazijose vietoj realaus bendravimo su aplinkiniais. Vienas idealiausių pasirinkimų augintiniams – žuvytės. Unikaliai atrodantis akvariumas ramina išsiblaškiusias asmenybes, leidžia pasigrožėti savos stichijos elementu. Be to, be reguliaraus akvariumo valymo, žuvims nereikia atidžios priežiūros. Kita alternatyva – ramesnių veislių katės. Šie gyvūnai pasižymi aukšta intuicija, todėl puikiai susitapatintų su jautriomis asmenybėmis, sukurtų unikalų ir stiprų ryšį. Žinoma, kad tokiems gyvūnams reikia sukurti jaukią aplinką, todėl šiltų guolių paiešką pravartu pradėti jau dabar: https://www.alphazoo.lt/produkto-kategorija/katems/guoliai-gultai

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje