Skip to content

Balandis astrologo akimis

Astrotarologė Jadvyga

Mėnuo prasideda labai įdomiai – 30-ąja ir 1-ąja Mėnulio dienomis: 30-oji diena būna ne visada, ir trumpa, o šį mėnesį – tik 2 valandas, ji skirta tik planavimui, o ne naujiems darbams pradėti ar seniems užbaigti. Tai tvirtina ir skatina Jaunatis 1-ąją mėnesio dieną. Svarbiausia, kad planai išsipildo be didesnių pastangų. Jei visi planuosime, kad baigtųsi karas Ukrainoje, tai greičiausiai taip ir bus, prie to pridėkime maldą, kam malda netinka – medituokime. Kas turime deimantą ar kalnų krištolą, užsidėkime ar bent palaikykime rankoje – tai mus apsaugos nuo didesnių nemalonumų. Diena skirta pabūti vienumoj, pamąstyti apie savo paskirtį šitoje Žemėje.

30-oji Mėnulio diena pasižymi gražiais sapnais, kas šiuo laikotarpiu labai svarbu mūsų nuotaikai, smegenims ir savijautai bei darbingumui. Tai atleidimo, atsikratymo blogais įpročiais metas.

Balandis – ugnies stichijos mėnuo, kurį atstovauja Avinas, o jo vienas iš valdovų yra Marsas, esantis ne tik prekybos, bet ir karo Dievas. Patartina melstis taip, kaip mokam – užtenka pagalvoti: „Viešpatie, užbaik karą Ukrainos naudai“.

Džiugina tai, kad žvaigždės nurodo į pasaulio vienybę prieš karą, skatindamos drąsą, duodamos užuominą į Ukrainos pergalę. Deja, iki pergalės dar bus įtampos ir netikėtų įvykių

Venkite nepatikimų ryšių, draugų. Atsargiai vairuokite, daugiau atsargumo gamyboje.

Balandžio 30-ąją įvyks dalinis Saulės užtemimas, nematomas Lietuvoje, ir tai gerai (kitas užtemimas – gegužės16-ąją). Kaip jis veikia žmogų, žinote, apie tai labai daug rašiau. Jei bys norinčių, apie užtemimus parašysiu atskirai.

Šio užtemimo metu labai suaktyvės žengimas į priekį, atsinaujinimas visose veiklose. Pokyčiams bus skatinami ne tik pavieniai asmenys, bet ir atskiros draugijos, partijos, kolektyvai. Paskutinės trys mėnesio dienos pačios žalingiausios žmogui. Jų metu galima baimė permainoms, noras žadėti daugiau, nei galite, verta vengti ginčų, daugiau santūrumo. Lilit (Juodasis Mėnulis) įneš neigiamų pokyčių į šeimos emocinį gyvenimą, motinystę.

Bus laikas, mes jį visi pajusime, kai padidės meniniai gebėjimai, atjauta kitiems. Ryškiai padidės įsisavinimas skaitmeninių technologijų, internetinių verslų, atminties lavinimas, pajausime fantazijų lakumą, meilės dvasingumą, gabumus muzikai, menams, atsiras mistinio pasaulio suvokimas, galimai gabumai bioenergetiniam gydymui. Vyks pasaulėžiūros pokyčių.

Pabaigai – prašymas: kas pažįstate ukrainiečių, būtinai išverskite, kad tik balandžio 1-ąją žvaigždės suteikia labai didelę galimybę, meldžiatis išmelsti Ukrainai pergalę. Jie tikrai melsis. Ačiū.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje