Skip to content

Stebuklingo vandens metas

Parengė Sigita TELYČĖNAITĖ

Tris kartus per metus, iškart po vidurnakčio, Žemės vanduo tampa stebuklingu.  Veikiamas energetinių visatos srautų, ypatingos galios vanduo įgauna: sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis. Spėjimus apie daugelio manymu menkai įtikėtiną faktą, technikos mokslų daktaras Jonas Dainauskas pagrindė daugelio metų tyrinėjimų rezultatais. Naudodamasis biolokacinėmis priemonėmis, mokslininkas trejus metus matavo sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis paimtų vandens mėginių energetiką.

Vandenį J. Dainauskas tyrė kas 10–15 min. ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 val. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 val. ryto. Tokius tyrimus unikalia aparatūra atliko ir kiti mokslininkai. Fiksuota, kad šio vandens savybės energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes. Manoma, kad tomis naktimis, skriedama savo orbita, Žemė įeina į tam tikrus laukus, kurių srautai veikia Žemę.

Atlikdamas bandymus J. Dainauskas pastebėjo, kad keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis. Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. J. Dainausko teigimu, kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės. Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo – jūros, ežero, upės ar vandentiekio

Mokslininkas siūlė visiems išmėginti vandens galią. Sausio 19-osios naktį bei vasario 15-ąją ir birželio 24-ąją prisipilti į indus vandens. Kad ir iš čiaupo. Ir gurkštelėti, esant blogai nuotaikai, sergant – vietoj vaistų. J. Dainauskas turi sukaupęs daugelį metų rinkto „gyvo vandens“ kolekciją. Ją laiko buteliuose. Savo unikalias savybes vanduo gali išsaugoti labai ilgai.

Tačiau padėtas ten, kur teka požeminiai vandenys, kitose energetiškai netinkamose vietose, vanduo netenka savo gydomųjų galių. Todėl mokslininkas patarė indą, į kurį įpilame gyvojo vandens, apjuosti varine viela. Arba lino, kanapių, kito natūralaus pluošto nešlapiu siūlu, surišant mazgelį. Tai – savotiška apsauga. Vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti.

Vanduo, kaip pirmapradė struktūra, pereinant nuo energijos prie materijos. Pradedant sausio 18-osios vėlyvu vakaru įsijungia stiprios energijos padavimo į Žemę kodas ir per vandenį pradedamas planetos valymas. Todėl absoliučiai visas planetoje esantis vanduo, ar tai būtų jūra, ežeras, šaltinis, ar iš čiaupo į jūsų namus patenkantis centralizuotai tiekiamas vanduo, įgyja gydomųjų, o ypač apvalomųjų, savybių.  Todėl labai gerai sausio 19 d. maudytis vonioje ar bent po dušu, nes tiek šaltas, tiek šiltas vanduo turi tas pačias savybes. Maudantis reikėtų pergalvoti, ko savo gyvenime norėtumėte atsikratyti. Apvalykite savo kūną ir padėkite apsivalyti savo vidaus organams, gerdami šį vandenį. Šios dienos vanduo aukština vibracijas. Neatsitiktinai teigiama, kad sausio 19 d. visas vanduo tampa šventu, padeda žmonėms pasveikti ir geriau pasijusti. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje