Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Parengė Jonas BALTAKIS

Gaisre žuvo žmogus

Balandžio 9 d., 19.14 val. pranešta apie gaisrą Didžiasalio sen., Navikų k. Atvykus PGP, namas degė atvira liepsna. Gaisro metu žuvo moteris, gim. 1933 m. Mirtis konstatuota 19.47 val. Žuvusioji iš namo buvo išnešta ir gaivinta vietinių gyventojų dar iki atvykstant PGP. Šiemet rajone gaisruose žuvo jau trečias žmogus. 

Gaisro metu sudegė stogas, sukrito perdanga, išdegė vidus su jame buvusiais namų apyvokos daiktais, liko tik namo sienos, išardytas pastato priestatas. Incidento metu vanduo buvo vežiojamas 1,8 km atstumu iš siurblinės, nutiesta 20 m magistralinė linija. Apsaugotas ūkinis pastatas, buvęs 5 m nuo gaisro židinio. Ar namuose buvo dūmų detektorius, nustatyti nepavyko. Pradėtas ikiteisminis tyrimas žuvusiosios mirties priežasčiai nustatyti.

Dūmai

Balandžio 4 d., 23,41 val., pranešta apie gaisrą Ignalinoje, Budrių g. Atvykus PGP, gyvenamojo mūrinio namo patalpos buvo uždūmintos. Gaisras užgesintas iki PGT atvykimo. Ugniagesiai gelbėtojai išvėdino patalpas. Dūmų detektoriaus nebuvo. 

Smurtas

Balandžio 6 d., apie 12.30 val., Ignalinoje, Budrių g., kilus konfliktui, vyras sukėlė fizinį skausmą moteriai (gim. 1951 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Balandžio 10 d., apie 13.15 val., namuose Dūkšte, neblaivus vyras (gim. 1940 m.) naudojo fizinį smurtą moters (gim. 1939 m.) atžvilgiu, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras laikinai sulaikytas ir patalpintas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Mirtis

Balandžio 6 d., apie 9.25 val., N. Daugėliškyje, šalia gyvenamojo namo esančioje pavėsinėje, rastas vyro (gim. 1981 m.) kūnas be išorinių smurto požymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Asociatyvi nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje