Skip to content

Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus, kurie atitiktų jūsų asmeninį stilių?

MI informacija

Kai laimė ir džiaugsmo ašaros dėl sužadėtuvių nurimsta, ateina laikas planuoti vieną svarbiausių gyvenimo akimirkų – vestuves. Viską reikia suderinti iki paskutinės smulkmenos, kad ir svečiai, ir nuotaka bei jaunikis šią dieną švęstų su šypsena veide ir vidine ramybe. Viena iš vestuvių planavimo dalių yra vestuvinių žiedų, kurie nuotakai ir jaunikiui liks visam gyvenimui, pirkimas. Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus, kurie atitiktų jūsų asmeninį stilių?

Pasirinkite žiedų dizainą ir spalvą

Vestuvinių žiedų stilius turėtų atitikti jūsų skonį. Atsižvelkite į tai, kaip kasdien atrodote, ką dėvite, ar mėgstate blizgučius, o gal pirmenybę teikiate minimalistiniam stiliui? Dažnai vestuvių žiedas yra derinamas prie moters sužadėtuvių žiedo. Nuotakos stilius nebūtinai turi sutapti su jos partnerio stiliumi, todėl nebijokite įsigyti dviejų skirtingų žiedų. Jie skirti ne tik gražiai atrodyti ant rankos, bet ir būti sutuoktinių meilės ir ištikimybės simboliu. Rinkdamiesi vestuvinius žiedus nepamirškite, kad jie turėtų gerai atrodyti ir po 10 ar 20 metų. Populiariausi vestuviniai žiedai: auksoisparduotuve.lt.

Atsižvelkite į pagaminimo medžiagą ir ilgaamžiškumą

Vienas svarbiausių žingsnių renkantis vestuvinius žiedus – atsižvelgti į medžiagą, iš kurios jie bus pagaminti. Auksas yra populiarus pasirinkimas, tačiau yra įvairių rūšių aukso, pavyzdžiui, geltonas, baltas, rožinis ir skirtingų klasių auksas. 18 karatų auksas yra patvarus ir gražus, tačiau gali būti linkęs braižytis. Jei gyvenate aktyvų gyvenimo būdą arba dirbate ten, kur papuošalai gali būti pažeisti, apsvarstykite galimybę rinktis žiedus, pagamintus iš platinos arba titano. Šie metalai yra patvaresni ir mažiau linkę susigadinti kasdien juos nešiojant.

Su brangakmeniais ar be jų?

Brangakmeniai yra gražus vestuvinių žiedų priedas, tačiau verta apsvarstyti, ar jie tinka jūsų gyvenimo būdui. Jei manote, kad akmenys jums kliudys arba toks žiedas bus nepatogus dėvėti kasdien, rinkitės žiedą be brangakmenių. Arba galite apsvarstyti galimybę įsigyti žiedus su deimantais ar kitais brangakmeniais, kurie būtų įtvirtinti taip, kad būtų mažesnė tikimybė juos pažeisti. 

Personalizuoti vestuviniai žiedai

Personalizuoti žiedai tampa vis populiaresni. Galite rinktis žiedus su išgraviruotais inicialais, vestuvių data ar ypatinga žinute. Tai papuošalams suteikia asmeniškumo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje