Skip to content

Vasario ir kovo mėnesiais išaiškinti nusikaltimai

MI informacija

Kovo 5 d. Didžiasalio sen. Dysnos k. gyventojas pareiškė, kad kovo 2 d. Navikų k. jį sumušė kažkokie vyrai. Pareiškėjas buvo paguldytas į Visagino ligoninę, kurioje jam buvo nustatyti nosies kaulų lūžiai ir galvos smegenų sukrėtimas. Rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo. Dviems rajono gyventojams – 26-erių R. S. ir 43-ejų G. R. – pareikšti įtarimai dėl įvykdyto nusikaltimo.

Kovo 17 d. Kazitiškio gyventoja pranešė, kad buvo įsibrauta į parapijai priklausantį pastatą ir pagrobti pareiškėjai priklausantys daiktai: akumuliatoriaus kroviklis ir 15 litrų dyzelinio kuro. Žala – 149,20 Lt. Pradėjus ikiteisminį tyrimą, netrukus nustatytas ir įtariamasis – to paties kaimo 59-erių gyventojas J. M.

Vasario 25 d. ignalinietis pareiškė, kad vasario 24 d., apie 21 val., jam einant Ateities g., prie jo priėjo du iš matymo pažįstami asmenys, iš kurių vienas paprašė cigaretės. Atsisakius duoti cigarečių, vienas iš jaunuolių dešinės rankos kumščiu trenkė pareiškėjui ne mažiau 7 kartų į veidą. Po vieno iš smūgių pareiškėjas nugriuvo ir susilaužė kairės rankos piršto nykštį. Pradėjus ikiteisminį tyrimą ir atlikus paieškos veiksmus, pareigūnai nustatė nusikaltimą įvykdžiusį asmenį – 21-erių ignalinietį I. Ch.

Kovo 17 d. Panevėžio apygardos Probacijos tarnybos vyresnioji inspektorė pranešė, kad į tarnybinį mobiliojo ryšio telefoną gavo grasinančio pobūdžio trumpąją SMS žinutę. Ji buvo siųsta iš telefono, kuris pagal turimus duomenis priklauso vienam nuteistajam. Pradėjus ikiteisminį tyrimą nustatyta, kad grasinančio pobūdžio žinutę siuntė 20-metis rajono gyventojas V. Š.

Kovo 20 d. Poviliškės k. gyventojas pareiškė, kad kovo 13 d. iš jam priklausančio nerakinto gyvenamojo namo, kambaryje nuo stalo, pagrobta 300 eurų. Žala – 1050 Lt. Pareigūnai tyrimo metu nustatė, kad pinigus pavogė neturintis pastovios gyvenamosios vietos 33-ejų E. M.

Kovo 29 d. Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai tarnybos metu Ignalinoje, šalia Aukštaičių g. 52-ojo namo, pastebėjo du jaunuolius – 19-metį I. M. ir 23-ejų E. V. Kilus įtarimui, kad minėti asmenys yra apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, jie pristatyti į policijos komisariato tarnybines patalpas, kuriose asmens apžiūros metu pas I. M. buvo rasta ir paimta polietileninis maišelis su rudos spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama – kanapėmis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, o įtariamajam I. M. pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Kovo 30 d. kelyje Strigailiškis–Vaišniūnai neblaivus 40-metis E. P. (2,10 prom.), vairuodamas nuosavą automobilį, nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir nuvažiavęs nuo kelio – apvirto. Kartu važiavę keleiviai 35-erių J. D, 27-erių L. B. ir 35-erių V. G. dėl sužalojimų pristatyti į Visagino ligoninę. Iš pradžių automobilio vairuotojas E. P. neigęs vairavęs automobilį ir teigęs, jog vairuotojas pabėgo, vėliau prisipažino. Jam pareikšti įtarimai.

Vasario 2 d. Ignalinoje išgertuvių metu iš E. R. priklausančio buto pagrobtas televizorius, jo priedėlis ir mobiliojo ryšio telefonas. E. R. buvo padaryta 410 Lt žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu pareigūnai nustatė, kad minėtus daiktus pavogė du ignaliniečiai – 21-erių E. M. ir 21-erių I. Ch.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje